ISUBÜ'DE BİNİŞ TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ISUBÜ'de Biniş Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi

20 Mayıs 2024 Pazartesi 18:10

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) 6. Kuruluş Yıldönümü, Akademik Başarı Ödül Töreni ve 2023-2024 Akademik Yılı Biniş Töreni Iyaş Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı Gül Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programa Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Rektör Yardımcılar, Dekanlar, Yüksekokul Müdürleri, protokol üyeleri, akademisyenler ve aileleri ile idari personel katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program, Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oda Orkestrasının müzik dinletisi ve üniversite tanıtım filminin gösterimiyle devam etti.

Törenin açılış konuşmasında ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, “18 Mayıs 2018 tarihinde üniversitemiz kurulmuş olup, 6 yaşında ama 48 yıllık kökleri olan bir üniversite olarak, geleneklerimiz ve yeni hedeflerimiz ile buradayız.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Çatal konuşmasında, “Kalite yönetim sistemlerinin oluşturulmasında başarının ölçülmesi ve ödüllendirilmesi de önemli bir kritere dönüşmüştür. Üniversitemizde görev yapmakta olan kadrolu akademik ve idari personel ile öğrencilerin göstermiş oldukları katkı, çaba ve özgünlük göz önünde bulundurularak başarılarının ödüllendirilmesi için adımlar atılmış ve bunun ilk ayağı olan “Akademik Personel Ödül Yönergesi” çıkartılmış ve bu çerçevede bugün burada 2023 yılı akademik personel başarı ödülleri dağıtılacak ve 8 dalda 20 akademisyenimiz ödüllendirilecektir. Ödül alan akademik personelimizi bir kez daha huzurlarınızda tebrik etmek istiyorum. Bugün aynı zamanda akademik unvan alan ve yeni göreve başlayan akademisyenlerimiz de biniş giyecek. ISUBÜ ailesine 29 Profesör, 40 Doçent, 42 Doktor Öğretim Üyesi, 20 Öğretim Görevlisi, 14 Araştırma Görevlisi katılıyor. Akademik yükseltilme alan ve yeni göreve başlayan tüm akademisyenlerimizi kutluyorum. Üniversitemizin her basamağında yer alan birisi olarak, üniversitemizin eğitim öğretimin yanı sıra araştırma faaliyetleri ile de ön sıralara çıkarılması için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bu çerçevede bugün burada ödül alan akademisyenlerimiz ile akademik unvan alan, akademik camiaya adım atan tüm akademik personelimizi tebrik ediyor; daha nice başarılara beraber ulaşmayı diliyorum. Bu münasebetle programımıza katılan, burada bizimle olan herkese teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum “dedi.

Açılış konuşmasının ardından Akademik Başarı Ödül Töreni gerçekleştirildi.

BİLİM ÖDÜLÜ FEN VE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ alanında Prof. Dr. Sabri ERBAŞ, Prof. Dr. Nebi BİLİR ve Doç. Dr. Nilüfer YAZICI, SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLER alanında Arş. Gör. Emre YAŞAR, Prof. Dr. Mahmut DEMİR, PRESTİJ ÖDÜLÜ Prof. Dr. Mahmut DEMİR, GENÇ BİLİM İNSANI ÖDÜLÜ alanında Arş. Gör. Bektaş KADAKOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Sercan ÖNDER ve Arş. Gör. Emre YAŞAR, GENÇ BİLİM İNSANI ATIF ÖDÜLÜ alanında Arş. Gör. Fuat KAYA ve Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt Yunus KAYACAN, LİSANSÜSTÜ TEZ ÖDÜLÜ FEN VE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ alanında YÜKSEK LİSANS TEZİ ÖDÜLÜ Arş. Gör. Bektaş KADAKOĞLU, FEN VE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ Alanında YÜKSEK LİSANS TEZİ DANIŞMANLIK ÖDÜLÜ Prof. Dr. Bahri KARLI, FEN VE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ALANINDA DOKTORA TEZİ ÖDÜLÜ Dr. Öğr. Üyesi Sercan ÖNDER, FEN VE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ alanında DOKTORA TEZİ DANIŞMANLIK ÖDÜLÜ Prof. Dr. Muhammet TONGUÇ, TOPLUMSAL KATKI ÖDÜLÜ Doç. Dr. Yasin ÜNAL, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan YILMAZ ve Dr. Öğr. Üyesi Selim BACAK, İNOVATİF AKADEMİSYEN ÖDÜLÜ Prof. Dr. Hasan BAYDAR, ULUSLARARASI MAKALE İŞBİRLİĞİ ÖDÜLÜ Prof. Dr. Nebi BİLİR ödül almaya hak kazandı. Ödülleri, Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Uğur Büyükçulcu, Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Metin Çelik, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk tarafından takdim edildi.

Program akademik unvan alan akademisyenlerin biniş giyme törenin arından Uluslararası Turizm Karikatürleri ve Anadolu Yemekleri Yarışmaları Ödüllü Eserler Seçkisi sergisinin gezilmesiyle son buldu.

 

DİĞER HABERLER