FATİH YÜKSEL'DEN SERT AÇIKLAMALAR

Fatih Yüksel'den sert açıklamalar

25 Mart 2024 Pazartesi 17:17

Mevcut Ispartaspor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir  , geçtiğimiz günlerde yazılı ve görsel basında asılsız ve  gerçek dışı resmiyetin dışında bazı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamaların hedefinde Ispartasporun tarihine reel gerçeklerle damga vurmuş Atakan Yazgan Başkan  vardı.

Mevcut kulüp başkanı belgeler ile açıklama yaptığını iddia etmesine rağmen gösterdiği belge muhasebe sistemine göre bir mizan dökümüdür. Bu belge kasaya giren her bir kuruşun kayıt altına alındığını gösteren belgedir.  Yazgan döneminde resmi tek bir kasa vardı. Bütün para hareketleri kulübün resmi banka hesabından yapılırdı. Bu belgeyi mevcut kulüp başkanının açıklaması sevindirici ve bir o kadar mutluluk vericidir. Mevcut başkana buradan teşekkür ediyoruz.

Mevcut Başkan; Atakan YAZGAN Başkan'ın bir konuşmasından yola çıkarak sanki bu bir bütçeymiş gibi ifadelerde bulunmuş ve konuyu anlamadığı rakamlar üzerinden de çarpıtmıştır. Atakan Başkan'ın basında  söylediği şampiyon olunan dönemdeki kadro  harcamasının 1.940.000.00 TL civarında olduğu , play off oynanan dönemde de kadro harcamasının 2.250.000.00 TL olduğu sözleri çarpıtılmıştır. 
Mevcut başkan bu iki rakamı toplayarak 4.190.000.00 TL rakamını buluyor, saçma sapan bir kurgu ile bunun iki yıllık bütçeymiş gibi olduğunu belirterek kamuoyunu yanıltıyor.
Bu listeleri de ekte sunuyorum .
Şampiyon takımın kadro değeri 2020-2021 sezonu 1.981.667 TL'dir
2021-2022 Play-off sezonu kadro değeri de 2.397.500 TL'dir. 
Bunu da kamuoyuna açıklıyorum. Şimdiki yönetimini de bu sezon ve geçen sezon kadro değerlerini açıklamaya davet ediyorum. 

Mevcut kulüp Başkanı bir iddiasında da ;  kamuoyunu yanıltarak otobüsün Ispartaspor'a ait olduğunu söylemektedir. Söz konusu otobüs kulübe değil Isparta Belediye Başkanlığı'na aittir. Aksini iddia eden varsa çıksın araç ruhsatını göstersin. Ayrıca bu otobüs Ak Parti siyasi çalışmalarında da kullanılmaktadır. 

Atakan Yazgan Yönetimi , 2022 senesi yapılan Sayın Süreyya Sadi Bilgiç'in da dahil olduğu kongrede yönetim, mali, hukuki yönden  İBRA edilmiştir. Böylelikle Atakan Yazgan' ın başkanlığındaki tüm sezon hesaplarının yasal ve hukuki olduğu belgelenmiştir.  Aynı kongrede şu an ki mevcut yönetim de seçilmiştir. 

Atakan YAZGAN seçim sürecinde milletvekillerini ve mevcut belediye başkanını eleştiren tek adaydır. 
Vekiller ve belediye başkanı Atakan Yazgan'a cevap veremedikleri için cevap vermek adına  bir takım yapıları kullanmaktadır. Atakan YAZGAN'a bu işler yapışmaz. Havada kalır kendilerine döner
Nasıl döner söyleyeyim mi? 
Mevcut Kulüp Başkanı , Belediye ile iş yapıyor mu?
EVET
Ekonomik ilişkiler var mı?
EVET
Şu an ki kulüp mali yönden çift kasa mı tutuyor? 
Resmi hesap ile gayriresmi hesap ayrı mı tutuluyor? 
Bütün ödemeler resmi kayıt altında mı yapılıyor?

Belediye baskısı ile kulübe bağış yapan esnafa ve vatandaşa sesleniyoruz. Yaptığınız bağışların kulübün resmi banka hesabına mı yapıldığını kontrol edin. Bu sistemi Isparta'da çok ortaklı şirketlerinden birinin  (ismini daha sonra açıklayacağım)  muhasebesi mi yönetiyor? Bu düzen Şükrü Başdeğirmen tarafından mı kuruldu?  
 
Siz önce bunlara bir cevap verin. 

Şükrü Başdeğirme'in şampiyon olduğunu söylüyorsunuz buna kargalar güler.
Atakan Yazgan'dan sonra ; son iki sezonda onlarca kat bütçeyle neden şampiyon olamadınız. 

Eyyyy Mevcut Kulüp Başkanı;
Sizin için  kamuoyu diyor ki;
Şükrü Başdeğirmen' e yapılan eleştirelere cevap veren sözcü kimliğine büründüğünüzü ve siyasi parti temsilcisi gibi hareket ettiğinizi , kulüp başkanlığına yakışmadığınızı söylüyorlar. Ispartaspor tarihinde siyasallaşmış böyle bir kulüp başkanı görülmedi. 
Ne kadar kirli bir iş varsa Isparta'da, senin bu asılsız konuşmalarını isteyen kişi çıkıyor bunun altından. Sizi, stada maçlara gelmeyen Ispartaspor sevdalılarına ve Isparta kamuoyuna havale ediyorum.
                
FATİH YÜKSEL 

ÖNCEKİ DÖNEM ısparta32spor YÖNETİCİSİ

DİĞER HABERLER