KURBAN BAYRAMI ARİFESİNDE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ANILDI

Kurban Bayramı arifesinde aziz şehitlerimiz anıldı

15 Haziran 2024 Cumartesi 22:16

Kurban Bayramı arifesinde, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz, Garnizon Şehitliği’nde düzenlenen programda dualar ve saygıyla anıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, İl Müftüsü Muharrem Biçer tarafından aziz şehitlerimiz için dualar edildi.

Ardından Vali Aydın Baruş ve protokol üyeleri, şehit kabirlerine karanfil bırakarak, şehit kabirleri başındaki ailelere taziyelerini sundular, bayramlarını kutladılar. Bu özel günde, milletimizin kahraman evlatlarının fedakarlıkları bir kez daha yüreklerde hissedildi.

Anma törenine Vali Aydın Baruş, Isparta Milletvekilleri Osman Zabun ve Hasan Basri Sönmez, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, Garnizon Komutan Vekili Albay Hüseyin Mustafa Aksu, Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, kamu kurumu müdürleri, iş ve meslek odası ile STK temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

 

DİĞER HABERLER