EĞİRDİR’DE BİLİM FUARINDA 19 PROJE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Eğirdir’de Bilim Fuarında 19 proje görücüye çıktı

20 Mayıs 2024 Pazartesi 15:41

Eğirdir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı bugün saat 10.00’de yapılan açılış töreni ile açıldı.

Programa Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, İl Genel Meclisi Üyeleri Sadettin Onur, Abdurrahman Sinap, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, TUBİTAK İl Koordinatörü Emrah Doğan, Milli Eğitim İl Şube Müdürü Ali Aslan, Okul Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Başkan Mustafa Özer toplamda 19 Projeyi inceleyerek proje yürütücüleri ve öğrencilerden bilgiler aldılar.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen 19 Proje, 17 Danışman Öğretmen ve 41 Öğrenci ile gerçekleştirildi. Proje yürütücüsü Nuray Eralp koordinesinde tasarım alanında 10, İnceleme Alanında 1 ve Araştırma alanında 8 Proje hazırlanarak sunuldu.

Kaymakam Adem Çelik, Başkan Mustafa Özer ve Protokol, Okul Müdürü Nilgün Özdemir nezaretinde okula son yıllarda kazandırılan teknoloji malzemeleri eğitim sınıflarında gezildi.

Kaymakam Adem Çelik ve Başkan Mustafa Özer bilim fuarının hazırlanmasında emekleri bulunan yönetici, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek onları kutladılar.

 

DİĞER HABERLER