22 ADET GAYRİMENKULÜNÜ BAĞIŞLADI

22 adet gayrimenkulünü bağışladı

01 Aralık 2023 Cuma 16:22

Hayırsever İş İnsanı Remzi Çopur 22 adet gayrimenkulünü bağışladı

Şarkikaraağaçlı Hayırsever İş İnsanı Remzi Çopur, 22 adet gayrimenkulünü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağışladı.

Şarkikaraağaç’lı Hayırsever İş İnsanı Remzi Çopur, 22 adet gayrimenkulünü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağışladı. Hazırlanan protokol, Remzi Çopur’u vekâleten Zeki Gürlek ve İl Müdürü Yakup Kütük tarafından imzalandı. Protokol İmza Törenine Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı da eşlik etti.

Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Şarkikaraağaç ilçemizde 22 adet gayrimenkulün Bakanlığımıza bağışlanması ile ilgili olarak hazırlanan protokol Şarkikaraağaç’lı Hayırsever İş İnsanı Sayın Remzi Çopur’u vekâleten Sayın Zeki Gürlek ve İl Müdürümüz Yakup Kütük tarafından imzalandı.

İnşaatı tamamlanan ve hizmete hazır hale getirilen daireler, atılan imzalar ile Bakanlığımıza bağışlanmıştır. Şarkikaraağaç Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz ile Yaşlı Yaşam Evleri olarak kullanılacak olan gayrimenkullerin devir teslimi yapıldıktan sonra en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacaktır.

 

DİĞER HABERLER