BİLGİÇ ADAY ADAYLIĞINI BAŞVURUSUNU YAPTI

Bilgiç aday adaylığını başvurusunu yaptı

22 Kasım 2023 Çarşamba 14:24

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde görevli AK Parti üyesi Havva Öznur Bilgiç, yerel seçimlerde partisinden Belediye Meclisi Üyeliği Aday Adaylığını için başvurusunu yaptı.

Kurulduğu günden bugüne AK Parti’nin çeşitli kademelerinde önemli görevler alan, 2004-2009 döneminde Isparta Belediyesi’nde Başkanlık Makamı Özel Kalemde görev yapan ve 2015 yılından bugüne kadar Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görev yapan aslen Sütçülerli olan ve Sütçülerliler Derneği Kadın Komite Başkanı Havva Öznur Bilgiç, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığına gelerek 2024 mahalli idareler seçimi Isparta Belediyesi Meclis üyesi Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Bilgiç yaptığı açıklamada; “Kurulduğu günden bugüne büyük AK Parti ailesinin, bu kutlu sevdanın bir neferi olmaktan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yol yürümekten her zaman gurur duydum. Hem siyasette hem bürokraside edindiğim tecrübelerimi aziz Ispartalı hemşehrilerimle buluşturmaya ve Türkiye Yüzyılında marka şehir olma yolunda önemli bir yol aldığımız Ispartamızı yine AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız. Bu yolda şahsıma desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere büyük AK Parti ailesine şükranlarımı sunarım” dedi.

DİĞER HABERLER