BİZE GÜVENİN, GERİSİNİ MERAK ETMEYİN

Bize güvenin, gerisini merak etmeyin

07 Ocak 2022 Cuma 10:23

Madeni-İş Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Şenol Tulga Pazar günü yapılacak olan kongre öncesi esnaf ziyaretlerini yoğunlaştırdı. Sanayiden sonra çarşı esnafını da ziyaret ederek tek tek projelerini anlatan Tulga, “Ben bu odada 8 yıldır başkan vekilliği görevini yürütüyorum. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. 

Isparta Madeni-İş Esnaf Odası Başkan Vekili ve Başkan Adayı Mustafa Şenol Tulga Pazar günü gerçekleştirilecek olan Genel Kurul öncesi esnaflara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sanayi esnafını ziyaret ettiğini belirten Tulga, bu hafta da ekibi ile birlikte çarşı esnafını ziyaret ettiğini kaydederek, “Biz her zaman esnafımızla iç içeyiz. Onların derdi bizim derdimiz, sorunlarına çözüm bulmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

TULGA VE EKİBİNE YOĞUN İLGİ

Gittiği her yerde ve girdiği her dükkanda esnafların yoğun sevgisiyle karşılaşan Madeni-İş Esnaf Odası Başkan Vekili ve Başkan Adayı Mustafa Şenol Tulga, “Sağolsun tüm esnaf kardeşlerimiz şahsıma ve ekibime büyük bir teveccüh gösteriyorlar. Çay içmeden bizi göndermiyorlar ve bize olan güven ve desteklerini her yönüyle gösteriyorlar. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun, bize olan güveni boşa çıkarmayacağız” dedi. 

TÜM ESNAFLARIMIZA BİR TELEFON KADAR YAKINIZ

Tüm esnafların sıkıntı ve sorunları ile öneri ve şikayetlerinin gerçekleştirecekleri ziyaretlerle dinlenerek çözüme kavuşturulacağının sözünü veren Tulga, “Bize güvenin gerisini merak etmeyin” dedi.

İŞTE PROJELERİMİZ…

Madeni-İş Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Şenol Tulga,  gerçekleştirdiği her esnaf ziyaretinde projelerinden bahsediyor ve bunları nasıl yapacağını anlatıyor. Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural’ın desteği ve işbirliği sayesinde Madeni-İş Esnaf Odasına çok önemli hizmetler kazandıracaklarının altını çizen Tulga, “Esnaflarımız için güzel projelerimizi hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. Allah’ın izniyle seçildiğimiz takdirde hemen kolları sıvayıp çalışmalarımıza başlayacağız” dedi. Tulga, projelerini ise şöyle sıraladı:

+ Esnafımız için yardım fonu oluşturulması sağlanacak.

+ Yerel marketlerimiz ve alışveriş merkezleri ile esnafımıza indirim anlaşmaları sağlanacak.

+ Sağlık kuruluşları  (Özel Hastaneler) ile esnafımıza indirim anlaşmaları sağlanacaktır.

+ Kargo şirketleri ile esnafımıza indirim anlaşmaları sağlanacak.

+ Akaryakıt şirketleri ile esnafımıza indirim anlaşmaları yapılacak.

+ Gerekli kurum ve kuruluşlarla görüşülerek gereksiz işgal eden hurda araçların sanayi dışına çıkartılıp otoparklara teslim edilmesi sağlanacaktır.

+ Her iki sanayi sitesinin doğalgaz sistemine geçirilmesi sağlanacak.

+ Sanayinin temizliği için belirli saatlerde sefer sayısının artırılması sağlanacak.

+ Gül Petek Sanayi Sitesi için özel halk otobüs seferlerinin artırılması  sağlanacak, durak ve güzergah sayıları fazlalaştırılacak.

+ Taşıtların arıza çözümleri ve test yapılabilmesi için tehlikesiz araç deneme parkuru yapılması sağlanacak.

+ Tüm esnafımızın sıkıntılarının, sorunlarının, öneri ve şikayetlerinin sıkça ziyaret edilerek dinlenmesi ve 7/24 telefon aracılığıyla çözüme ulaştırılması sağlanacaktır.

MADENİ-İŞ ESNAF ODASINA  KAYITLI YAKLAŞIK 1200 ÜYE BULUNUYOR…

Isparta Madeni-İş Esnaf Odasına kayıtlı yaklaşık 1200 üye değişik sektörlerde çalışan esnaflardan oluşuyor. Odaya kayıtlı esnafların faaliyet gösterdiği iş dallarının Oto Kaporta, Saatçiler, Matbaacılar, Metal İşle uğraşanlar, Demir Doğramacılar, Tartıcılar, Olukçular, Emlakçılar, Oto Döşemeciler, Oto Elektrikçiler, Oto Lastikçiler, Reklam Tabelacıları, Oto tamircileri, Galericiler, Hurdacılar, Heykeltraşlar  ve daha pek çok işle uğraşan üyelerden oluştuğunu kaydeden Madeni-İş Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Şenol Tulga, “Biz güçlü bir odanın mensuplarıyız. Sorunların çözümü için başta Esnaf Odaları Birliğimiz olmak üzere tüm kuruluşlarla işbirliği halinde çalışacağız”  dedi.

GENEL KURULDA 1065 ÜYENİN OY KULLANMASI BEKLENİYOR

9 Ocak 2022 Pazar günü saat 12.00 de Alyans Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan Madeni-İş Esnaf Odasının genel kurulunda odaya kayıtlı 1200 üyeden 1065’inin oy kullanması bekleniyor. Başkan Adayı Tulga, “Tüm üyelerimizi kongremize mutlaka bekliyoruz” dedi.

 

 

DİĞER HABERLER