ÇİÇEKPINAR GEÇİŞİNE BSK ASFALT KAPLAMA YAPILIYOR

Çiçekpınar geçişine BSK asfalt kaplama yapılıyor

07 Aralık 2023 Perşembe 09:22

AK Parti Isparta Milletvekillerinin girişimleri sayesinde Isparta’nın önemli sorunları bir bir çözüme kavuşturulmaya devam ediliyor.

Bu konuda edinilen bilgilere göre, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz  ve Osman Zabun’un girişimleri sonucu Karayolları şehir içi geçiş ağında bulunup BSK yapılmayan tek yer olan Şarkikaraağaç ilçesinin Çiçekpınar geçişi BSK kaplamaya dönüştürülüyor.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, bir süre önce Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettiklerini hatırlatarak, “Bu ziyaretimizin hemen ardından Karayolları Genel Müdürlüğü ile Isparta il özel idaresinin aralarında yaptığı bir protokolle malzemelerinin karayolları tarafından temin edileceği, uygulama işlemlerinin Isparta il özel idaresince gerçekleştirileceği bir modelle, BSK ile kaplanmamış bulunan tek şehir içi geçişi olan Şarkikaraağaç Çiçekpınar şehir geçişi de BSK sıcak asfaltla kaplanmış olacak. Bu sorunu bir hafta gibi kısa bir süre içinde çözüme kavuşturmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bundan dolayı sürece katkı sunan Sayın Ulaştırma bakanımız başta olmak üzere Karayolları Genel Müdürümüze, Karayolları Bölge müdürümüze ve Isparta şube şefine ve ayrıca uygulama işini üstlenmekle projenin hayata geçmesine önemli katkı sunan Isparta Valimiz Aydın Baruş’a ve İl Özel idare Genel sekreterliğine ve tüm emeği geçen çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Isparta’nın diğer sorunlarının da yakın takipçisi olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER