FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİ DOKTORLARI BEZDİRDİ

Fahri Trafik Müfettişi doktorları bezdirdi

22 Ağustos 2023 Salı 16:35

Isparta Şehir Hastanesi’nin 1. katında bulunan ve sadece doktor ile hemşirelerin araçlarını park ettiği otoparkta fahri trafik müfettişi tarafından sürekli cezai işlem uygulanıyor. Yaklaşık 3 aydır doktor ve hemşirelere sürekli trafik cezası geliyor. Aynı zamanda hastanede personel olan Fahri Trafik Müfettişinin sürekli otoparka giderek araçların plakalarına cezai işlem uygulattığı ve hemen hemen bütün doktorların bu cezaları ödediği öğrenildi.

Şehir Hastanesi’nde akıllara durgunluk veren olay yaşanıyor. Hastanede görevli olan ve aynı zamanda Fahri Trafik Müfettişi olan bir kişi, hastanenin alt katında bulunan ve doktor ile hemşirelerin araçlarını park ettiği otoparka inerek, plakalara sürekli cezai işlem uyguluyor.

Gelen cezaların ise büyük çoğunluğu “Taşıt yolu üzerinde park etmek için tespit edilen süre ve şeklin dışında park etmek. Cezası 436 TL” şeklinde oluyor. Bir çok doktora ve hemşireye ise “47/1-C “Trafik levhalarına ve cihazlarına uyulmaması yasaktır” şeklinde ceza trafik cezası geliyor.

Doktorlar ve hemşireler ise Isparta Şehir Hastanesi Başhekimliği’ne müracaatta bulundu. Yapılan görüşmelerde ise yine bir sonuç alınamadı.

DİĞER HABERLER