GÜNAYDIN TEK TEK PROJELERİNİ ANLATTI

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Isparta basınıyla buluştu

29 Şubat 2024 Perşembe 17:18

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, düzenlediği kahvaltı etkinliğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Düzenlenen etkinliğe MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, MHP İl Başkanı Önder Topçu, MHP Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Pesen, belediye meclis üyesi adayları, basın mensupları ve çok sayıda teşkilat üyesi katılım sağladı.  

Kahvaltı etkinliğinin ardından basın açıklamasında bulunan Günaydın, belediye başkanı seçildiği taktirde yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. 5 Bin konut, evlenmek isteyip maddi durumu el vermeyen gençlere beyaz eşya yardımı, emeklilere doğalgaz yardımı, kentsel dönüşüm planları yapacağını belirten Günaydın, Açıklamasında; “5 Bin konut yapacağız. Bunun kesinlikle gerçekleşmesi gerekiyor. 5 Bin konut sözü veriyorum arkadaşlar. Tabi bu arada geçen dönemimde başlatmıştım. Kentsel dönüşüm projemiz var. Isparta’mızın buna ihtiyacı olduğu için genişletilmiş bir kentsel dönüşüm projesi üzerinde çalışmak istediğimi ifade etmek istiyorum.  Hisar, Gülcü, Emre, Anadolu, Halıkent, Davraz Mahallelerinde, ömrü dolan konutların çalışmaları yapılacak. Seçimi kaybetmeden önce yağmur suyu ana borularının bir kısmıyla başlamıştım. Süratli bir şekilde gidiyordu, bu projemiz kısa süre içerisinde bitecek. Ama 5 sene içerisinde bir çivi çakılmadı, bir harebe gibi, sanki Filistin Harbinden çıkmış enkaz halinde gibi orası. Isparta’mızın tamamında içilebilir su imkanı vereceğiz. Şimdiki çoğu mahallede çeşme suyuyla Abdest alınamıyor. Şehrimizde trafik sorunları sürekli gündemde oluyor. Alt- Üs geçitler, kavşak projeleri yapılması gerekiyor. Şehrin trafik sorunu bunları yaparsak çözülebilecektir. Şehir Hastanesi’nin oraya üst geçit yaptı ama hastalar üst geçitten geçemez. Orası hastane ve hasta olan kişiler var. Bu yanlıştır. Hastaların düz olan bir yerden geçmesi gereklidir. Bunun için yeni bir proje geliştirdik. İnşallah onu da yapacağız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TOPÇU: “BU GÜNE KADAR YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR”

Etkinlikte söz alan Başkan Topçu, Günaydın'ın üç dönem Belediye Başkanlığı yaptığını ifade ederek, ‘Bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatıdır’ dedi.

Topçu, açıklamasında; “Yusuf Başkanı'mın projelerini hayata geçirdiğimiz takdirde Isparta'nın nasıl bir hale geleceğini siz düşünün. Projelerimiz tamamen insan odaklı, insana dokunur projelerdir. Üç dönem tecrübesi olan bir isimin Isparta’ya bugüne kadar yaptıkları zaten ortadadır. Yapacaklarını da anlattı. Yaptıkları yapacakların teminatıdır. Isparta, Türkiye’nin yine bir numarası olacaktır. Ayırmadan ayrıştırmadan Isparta'yı kalkındıracağız' ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER