HERKES BİREYSEL OLARAK KENDİNİ KORURSA VİRÜSÜ YENEBİLİRİZ

Herkes bireysel olarak kendini korursa virüsü yenebiliriz

15 Mart 2022 Salı 15:29

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, koronavirüs ile mücadele noktasında açıklamalarda bulundu. Vali Seymenoğlu, vatandaşlara bireysel korunma çağrısında bulundu, "2-3 kişi kurallara uymazsa koronavirüsle mücadelemiz daha da zorlaşır" dedi. 

Virüsle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini belirten Vali Seymenoğlu, vatandaşlara bireysel korunma çağrısında bulundu. Vali Seymenoğlu, "Bireysel korunma olmazsa ve 2-3 kişi kurallara uymazsa koronavirüsle mücadelemiz daha da zorlaşır" dedi. 

Bireysel olarak kendimizi koruyalım herkes bireysel olarak kendisini korursa emin olabilirsiniz ki çevresini de, toplumu da hep beraber korumuş oluruz. İçimizde 3 kişi 5 kişi maske takmaz alınan kararlara uymaz ise bunun üstesinden gelme süremiz uzamış olacak vatandaşlarımız ilk günden beri çok olumsuz etkilenen gruptu o halen daha devam ediyor. Arka planında şeker rahatsızlığı, kalp rahatsızlığı, ve diğer kronik koah gibi veya aşırı kiloluluk gibi kronik rahatsızlıkları olan vatandaşlarımızın etkilenmesi biraz daha fazla oluyor. Ayakta bile geçirse vücut epeyce zarar görebiliyor onun için bu sıkıntıdan kurtulmamız lazım temennimiz eğitimde sosyal hayatta kültürel faaliyetlerde hem ekonomik hayatta biran önce normale dönebilmek inşallah onu da önümüzdeki aylarda başarmış olacağız.

DİĞER HABERLER