ISPARTA’DA YANIK MERKEZİ OLMAYINCA ESKİŞEHİR’E SEVK EDİLDİ

Isparta’da yanık merkezi olmayınca Eskişehir’e sevk edildi

27 Ekim 2023 Cuma 10:33

Isparta’da bir apartta meydana gelen gaz patlamasında ağır yaralanan Havva Demirekin, Yanık Merkezi olmaması nedeniyle Eskişehir’e sevk edildi. Bomba 32 Haber Sitesi’nin daha önce gündeme getirdiği Yanık Merkezi ihtiyacı bir kez daha ortaya çıktı.

Kentte geçen 16 Ekim günü Pirimehmet Mahallesi’nde bulunan bir apartta kombide gaz sıkışması sonrası patlama meydana geldi. Olayda 1’i ağır 3 kişi yaralanarak hastanelere kaldırıldı. Patlamada vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan 48 yaşındaki Havva Demirekin, kaldırıldığı Isparta Şehir Hastanesi Yanık Ünitesi Birimi’nde yapılan ilk tedavisinin ardından Eskişehir’de bulunan Yanık Merkezi’ne sevk edildi.

Vücudunda 2. derece yanık olan ve hayati tehlikesi bulunan Havva Demirekin, Isparta’da yanık merkezi olmaması nedeniyle Eskişehir’e nakledildi.

BOMBA 32 GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde ise Bomba 32 Haber Merkezi, Isparta’da yanık merkezinin olmamasının büyük bir problem olduğunu gündeme getirmiş ve kurulması gerektiğine dikkat çekmişti. Yaşanan bu feci olay, yanık merkezinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

DİĞER HABERLER