ISPARTA’YI KALKINDIRACAK KADRO SAADET PARTİSİNDE

Isparta’yı kalkındıracak kadro Saadet Partisinde

01 Mart 2024 Cuma 10:35

31 Mart Yerel seçimlerine; Saadet Partisi Dr. Mimar Aydın Apaydın’ın başkanlığında güçlü bir meclis kadrosu ile seçim hazırlanıyor.

31 Mart Belediye Başkanlığı yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Isparta’da aday çıkaran partiler seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu partilerden biri de güçlü meclis üyesi aday kadrosu ile seçime katılan Saadet Partisi. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Mimar Aydın Apaydın ile birlikte güçlü meclis üyesi kadrosu ile hızlı ve tempolu bir çalışma gerçekleştirerek adından söz ettirmeyi başardı.

“Güçlü bir meclis kadromuz var”

Seçim çalışmaları kapsamında gidilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ve başkanlığı kazandıktan sonra da devam edeceklerini belirten Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Mimar Aydın Apaydın seçime güçlü bir meclis kadrosu ile hazırlandıklarını ve Belediye Başkanlığını kazandıklarında Isparta’nın kalkınmada ve yaşanabilir bir şehir olarak 1. sıraya yükselteceklerini söyledi.  Meclis üyesi seçiminde titizlikle çalıştıklarını aktaran Apaydın, listede, Şehir Plancısı, Mimar, İnşaat Mühendisi, Harita Mühendisi, Jeofizik Mühendisi, Gazeteci, Esnaf, gibi bir çok daldan meclis üyesi adayı olduğunu ayrıca listede 6 bayan meclis üyesinin bunduğunu söyledi. Milli Görüş Belediyeciliği ile daha iyi bir yaşam senin hakkın sloganı ile yola çıktıklarını dile getiren Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Mimar Aydın Apaydın, tüm Isparta’lılardan destek istediklerini söyledi.

DİĞER HABERLER