ISPARTA'DA MUHTAR ADAYLIĞINDA REKOR BEKLENİYOR

Isparta'da muhtar adaylığında rekor bekleniyor

11 Ekim 2023 Çarşamba 12:00

HABER/ Kübra Kevser Karataş- 2024 Yerel Seçimlerine doğru gidilirken, Isparta’da özellikle muhtar adaylığı için rekor katılım bekleniyor. 2019 yerel seçimlerinde kentte 44 mahallede muhtar adaylığı yarışı oldukça hareketli geçmiş ve birçok aday çıkmıştı. 2024 yerel seçimlerine 6 ay kala yine muhtarlık yarışında çok fazla adayın yarışacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Isparta’da merkezde 44 mahalle muhtarı ve il genelinde ilçeler ile beraber 202 köy muhtarının da yarışacağı muhtarlık seçimlerine rekor aday katılımı bekleniyor. Öyle ki, 2019 yılında özellikle Isparta kent merkezinde bir çok mahallede çok sayıda aday yarışa girmişti.

Önümüzdeki yıl 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde de muhtar adayı olanlar şimdiden tek tek ortaya çıkıyor. Yaşadığı mahallelerde muhtarlık adayı olduğunu açıklayan isimler, özellikle sosyal medyadan ve vatandaşları ziyaret ederek çalışmalara başladı.

Önümüzdeki günlerde ise muhtarlık yarışında isimlerin artacağı ön görülüyor. Adaylık yarışına istekli olan, katılmak isteyen çok sayıda kişi de hazırlığını yapıyor.

Isparta’da 2024 yerel seçimler öncesinde rekor bir aday katılımı bekleniyor.

 

DİĞER HABERLER