ISPARTA'DA POLİSLERDEN KAÇARKEN 2 POLİSİ YARALAYAN 3 ŞÜPHELİ YAKALANDI

ISPARTA'DA POLİSLERDEN KAÇARKEN 2 POLİSİ YARALAYAN 3 ŞÜPHELİ YAKALANDI

26 Mart 2019 Salı 18:00

ISPARTA'DA polis kontrol noktasından araç ile kaçmaya çalışan 3 şüpheli 2 polis memurunu yaraladı. Kovalamaca sonucunda yakalanan şüpheliler gözaltına alındı.

Olay dün Sav uygulama noktasında meydana geldi. Antalya ilinden Isparta’ya gelen araçlar üzerinde yapılan uygulama esnasında durumundan şüphe duyulan bir otomobil durduruldu.  Otomobil ve içindeki şüphelilerin kontrolü esnasında otomobil sürücüsü hareket ederek uygulama noktasından hızla uzaklaştı. Şüphelilerin kaçması esnasında aracı kontrol eden 2 polis memuru araçla birlikte bir süre sürüklenerek hafif şekilde yaralandı. Kovalamaca sonucu otomobil Büyükhacılar Köyünde ara sokakta terk edilmiş vaziyette bulundu.  Emniyet Müdürlüğü otoparkına çektirilen otomobil sonrasında gece boyu yapılan araştırmalar sonucu otomobilde oldukları tespit edilen sürücü E.Y ve beraberindeki S.Z.Ç ve B.Y  isimli şüpheliler bugün il merkezinde yapılan operasyonlarla farklı noktalarda yakalandılar.

Şüphelilerin üzerinden 3 parça halinde 5.68gr EROİN maddesi ve aparatlar ele geçirildi. Haklarında uyuşturucu madde kullanmak ve görevi yaptırmamak için direnmek ve yaralama suçundan işlem yapılarak gözaltına alınan 3 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

DİĞER HABERLER