ENDÜSTRİ SEKTÖRÜNDEKİ FABRİKALARA İME ZİYARETLERİ YAPILDI

Endüstri sektöründeki fabrikalara İME ziyaretleri yapıldı

14 Mayıs 2024 Salı 16:17

Isparta’da faaliyet gösteren ve Orman Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden bazılarının 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında İşletmede Mesleki Eğitim (İME) uygulamalarını yaptığı fabrikalara Prof. Dr. İlhami Emrah DÖNMEZ ve Doç. Dr. Tuğba YILMAZ AYDIN tarafından ziyaretler gerçekleştirildi.

Orma A.Ş. yonga levha tesislerinde Hammadde Hazırlama Müh. Emre Beğlen, Vardiya Mühendisleri Sayın İbrahim Değer ve Fahri Berkay Altınkurt ile öğrencilerin durumu değerlendirildi.  32 CMS Reni Mobilya fabrikasında Fabrika Müdürü Enver Eşref Gültaş ile görüşülmüş ve fabrika ziyareti yapılarak öğrencimiz ile bilgi alındı.

Isparta Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren İsmet Acun Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş. tesislerinde Fabrika Müdürü Hakan Çepni ve Orman Endüstri Müh. Mevlüt Mert Karakaya ile görüşülerek öğrencimiz ve İME sürecinin işleyişi ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu ziyaretler sonrasında öğrencilerin sahip olduğu teorik ve uygulama bilgilerini, fabrika ortamında ve İşletmede Mesleki Eğitim kapsamında elde ettiği pratik uygulamalarla mesleki kazanımları değerlendirildi.z.

 

DİĞER HABERLER