ISPARTA 32 SPOR'DAN SOMASPOR MAÇI SONRASI VİDEOLU TEPKİ

Isparta 32 Spor'dan Somaspor maçı sonrası videolu tepki

28 Ağustos 2023 Pazartesi 13:44

DOĞUKAN ACAR- Isparta 32 Spor Futbol Kulübü, dün oynanan Somaspor maçında hakem tarafından verilmeyen kırmızı kart ve penaltı pozisyonuna isyan ederek, video paylaştı. Maçtan görüntülerin olduğu videoda “Dün oynanan Somaspor karşılaşmasında verilmeyen kırmızı kart ve penaltı pozisyonlarımız” denildi.

Isparta 32 Spor, dün kendi saha ve seyircisi önünde Somaspor ile karşı karşıya geldi. Somaspor 36. Dakikada Oğuzhan Ayaydın’ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Ardından 40. Dakikada farkı 2’ye çıkardı. Isparta 32 Spor ise ikinci yarıda 61. Dakikada Zihni Temelci ile farkı tekrar 1’e indirdi. 80. Dakikada ise Isparta 32 Spor’dan Ayberk Kaygısız kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maç 2-1 Somaspor üstünlüğü ile sona erdi.

ISPARTA 32 SPOR KULÜBÜNDEN TEPKİ

Maç sonrası ise Isparta 32 Spor Futbol Kulübü, hakeme tepki gösterdi. Maçın Orta hakemi Safa Yılmaz tarafından verilmeyen faulleri ve penaltı pozisyonlarını video olarak paylaşıldı. Açıklamaya ise; “Dün oynanan Somaspor karşılaşmasında verilmeyen kırmızı kart ve penaltı pozisyonlarımız” denildi.

İŞTE O VİDEO

DİĞER HABERLER