ITSO, ÇELİK YÖNETİMİYLE FİYASKO ÇIKTI

ITSO, Çelik yönetimiyle fiyasko çıktı

25 Ekim 2023 Çarşamba 14:14

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda büyük bir farkla seçimleri kazanan Başkan Metin Çelik ve Yönetimi, geçen bir yıllık sürede büyük beklentiler karşısında hayal kırıklığı yarattı.

Başkan Çelik ve yönetimi, koltuğa oturdukları 1 yıl içinde düğün, dernek, açılış ve çeşitli organizasyonlara katılma dışında Isparta ticaretine yön verecek en ufak bir projeye imza atmadılar. Isparta’ya yapılan önemli hizmet ve projelerin açılışlarında hiçbir maddi ve manevi destek olmadıkları gibi törenlerde en ön saflarda oturmaları da tepkilere neden oluyor.

Ayrıca seçimlere beraber girdikleri Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı İş İnsanı Gültekin Özdemir de şehrin tek profesyonel takıma ITSO’nun sahip çıkmadığını gerekçe göstererek, meclis üyeliğinden istifa etmişti. Geçen bir yılda ITSO’nun haberlere konu olan tek icraatı da Özdemir’in istifası olmuştu. ITSO tarihinde şehrin spor takımına da destek vermeyen ilk ve tek yönetim olarak bir ilke imza attılar.

Sanayici iş insanları ITSO’dan ticarete yönelik yeni projeler, yeni çalışmalar beklerken yönetim bu süreci de yönetememiş ve henüz kayda değer bir program ortaya koyamadı.

DİĞER HABERLER