KENDİN TEŞEKKÜR EDİP, KENDİ KENDİNİ YALANLADIN

Kendin teşekkür edip, kendi kendini yalanladın

19 Mayıs 2021 Çarşamba 15:04

ATABEY'E bağlı İslamköy Muhtarı Hüseyin Duran, köyüne yapılan hizmet sonrası TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu'na teşekkür mesajı yayınlamıştı. Haber sitelerinde yayınlanan teşekkür mesajı sonrasında Muhtar Duran'ın yine başka bir haber sitelerinde teşekkür mesajını inkar ederek yalanladığı yer almıştı.

Yaşanan bu olay sonrası Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, kendisine ait sosyal medyadan bir açıklama yayınladı. Başkan Atasoy; " Kendin talep ettin, kendin teşekkür ettin, kendin basına bildirdin, baskı olunca kendi kendini yalanladın" dedi.

İşte Başkan Atasoy'un açıklamaları; "Sayın İslamköy Muhtarı!

“Köyüme 2 yıldır hizmet getiremedim, köylü tarafından eleştiriliyorum” diyerek bizden yardım isteyen sen değil misin?

Senin talebin olan içme suyu hattını Atabey Belediyesi olarak, Sayın Valimiz ve Sayın Özel İdare Genel Sekreterimizin katkıları ile İslamköy’e direk bağladık; Yine senin talebin olan, orta refüj sulama borusunu Sayın TBMM Başkan Vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç Bey’e ve Özel İdare Genel Sekreterimize bildirdik.

Beni arayarak Aynı gün tahsisin yapıldığını, 2 yıldır yapılamayan işlerin yapıldığını ve bundan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ettiğini, basın ve sosyal medya aralıcılığı ile de bu teşekkürü paylaşacağını söyledin. Aynı gün tekrar arayarak açıklama yaptığını ve bunun yayınlandığını söyledin ve tekrar tekrar İslamköy adına teşekkür ettin. Daha neler neler dedin...

Kendin talep ettin, kendin teşekkür ettin, kendin basına bildirdin, baskı olunca kendi kendini yalanladın.

Takdir milletin.

(Bu arada, İslamköylü vatandaşlarımız içme suyunun yetmediğinden dert yanıyor. İslamköylü’nün suyunu, kendi hattınızdan hangi köye verdiğini köylüye sen açıkla. O köye Atabey’den su gittiği halde...)

DİĞER HABERLER