KERESTE VE MERMER SEKTÖRÜMÜZE İHTİSAS SANAYİ MERKEZİNİ KURACAĞIZ

Kereste ve mermer sektörümüze ihtisas sanayi merkezini kuracağız

12 Şubat 2024 Pazartesi 14:58

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, kereste ve mermer sektöründe faaliyet gösteren esnaf için “İhtisas Sanayi Merkezi” kuracaklarını açıkladı.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın projelerini tek tek açıklıyor. Günaydın daha önce projesini çizip altyapısını tamamladıkları ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’ndan onay aldıkları ihtisas sanayiyi mutlaka kuracaklarını söyledi.
Günaydın açıklamasında, “Sanayinin aşağı tarafında kerestecilerimiz ve mermercilerimiz var. Bu arkadaşlarımız içim ihtisas sanayisini kurmuştum. Projeleri çizilmişti. İki yılda bitirmeyi taahhüt etmiştim. O çalışmayı bir milim bile götüremediler. Belediye ne yardımcı olabildi, ne içine girebildi ne de o kooperatif çalışabildi. İnşallah gelir gelmez bu ihtisas sanayiyi kuracağız” dedi.

MEVCUT SANAYİ KORUNACAK

Başkan Adayı Günaydın modern bir sanayi sitesi inşa edeceklerini belirterek şu anda faal olan sanayi sitelerinin de asla yıkılmayacağını tam aksine geliştirilip büyütüleceğini söyledi. 
Günaydın, “Bazen demagoji edip yanlış sözler söyleyebiliyorlar. Oralar hiç yıkılmayacak bütün bu sanayi korunacak hatta daha güzel hale getireceğiz” dedi.

DİĞER HABERLER