KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL OKUL BAHÇESİNE UÇTU

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL OKUL BAHÇESİNE UÇTU

09 Eylül 2018 Pazar 16:57

ISPARTA'DA sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil okul bahçesinin korkuluk demirlerini yıkarak bahçeye uçtu. Kazada sürücü ve araçta bulunan 1 kişi hafif şekilde yaralanırken, okulların tatilde olması büyük bir faciayı önledi.

Kaza bugün saat.15.30 sıralarında İskender Mahallesi Aksu Caddesi yolu üzerinde meydana geldi. Sürücünün kontrolünden çıkan 07 SH 978 plakalı otomobil yol üzerinde bulunan Gülkent Anadolu Lisesi'nin okul bahçesine uçtu. Korkulukları yıkarak bahçeye saplanan otomobilde bulunan 19 yaşındaki Mehmet Demir ile aynı yaştaki Cihan Boyekin yaralandı.

Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine İtfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılar araçtan çevredekilerin yardımıyla kurtarılırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahaleleri yapıldı.  Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan yaralılar bir süre kazanın şokundan çıkamadı.

Öte yandan otomobil çekici yardımıyla olay yerinden götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

BİR ÖNLEM ALINMALI

Okul bahçesine uçan otomobil sonrası vatandaşlar büyük tedirginlik yaşadı. Okulların tatilde olması büyük bir faciayı önledi ama bir önlem alınması gerekiyor.

DİĞER HABERLER