KOOPERATİFİN AVUKATI YERİNE, AVUKAT DAMADA İŞ VERMİŞLER

Kooperatifin avukatı yerine, avukat damada iş vermişler

03 Haziran 2021 Perşembe 10:19

Bozanönü yolu üzerine yapımı planlanan sanayi sitesinden hisse alan esnafın pandemi sürecinde icraya verilmesi konusunda yeni gelişmeler yaşandı.

Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimi tarafından borcu olan üyeler icraya verilmişti. Yaklaşık 300 üyesi bulunan Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin bu icra işlemine maruz kalan esnaf, bir çok üyeye ihtarname gönderilmeden icraya verildiğini iddia etmişti. İcralık olan esnaf tepkilerini dile getirirken, bu süreçte böyle bir adım atılmasını doğru bulmadıklarını belirterek, “pandemi dolayısıyla para kazanamıyoruz. Bizim buradaki derdimiz bir müddet ötelenmesidir. Ne için icraya veriliyoruz" diyerek tepki göstermişlerdi.

Tüm bu gelişmelerin dışında icra işlemi ile ilgili şok eden bir detay daha ortaya çıktı. Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi yönetimin bu icra işlemleri için, kooperatifle sözleşmesi olan ve her ay maaş ödenen avukat yerine, Kooperatif Başkanı Erdal Çelik’in Antalya’da görev yapan damadı olan avukata yetki verildiği öğrenildi.

Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi yönetiminin, kendilerine bağlı ve her ay maaş ödedikleri avukat dururken neden Başkanın damadına dosyaları verdikleri, neden tekrar avukat masrafına girdikleri ise henüz bilinmiyor.

DİĞER HABERLER