MERVE’NİN MİNİKLERİ YİNE DESTAN YAZDI

Başkan Mustafa Özer Yaz Tatilinde 45 Gün Sabah Namazını Kılan Tüm Eğirdir’deki çocuklara bisiklet ve tablet hediye edecek.

21 Mayıs 2024 Salı 17:33

ISPARTA'nın Eğirdir İlçesinde müftülük tarafından açılan Kur'an kurslarında 4-6 yaş arasındaki çocuklar değerler eğitiminde gerçekleştirilen etkinliklerle eğlenerek dini bilgileri öğreniyor.

Eğirdir Müftülüğü tarafından mahallelerde düzenlenen Kur'an kurslarında 4-6 yaş aralığındaki çocuklar hem öğreniyor hem eğleniyor. Yeni Mahalle Merve Kur'an Kursu'ndaki minik öğrenciler, dua ve Kur'an eğitiminin yanı bu yılda bir çok etkinlikle hünerlerini bugün gerçekleşen törenle sergilediler.

Bugün saat 14.00’de Eğirdir Kervansaray Düğün Salonunda gerçekleşen programa Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Miniklerin hazırladıkları gösteriler ve okudukları dualar büyük alkış aldı. Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer öğrencilere hediyeler takdim etti.

Kursun açılmasından bugüne kadar emeği geçenlere ve öğretmenlere teşekkür eden Başkan Mustafa Özer program sonunda yaptığı konuşmada Kur-an’ı Kerim’i öğreten ve öğrenenlerin her zaman yanında olacağız, buradan açıklıyorum yaz tatili süresince kesintisiz Kur’an kurslarına giden ve sabah namazlarını kılan çocuklarımızın tamamına bisiklet ve tablet hediye edeceğiz, dedi.

 

DİĞER HABERLER