SANAYİ ESNAFI KODAL’I BAĞRINA BASTI

Geçmişi sanayi çarşısından gelen İYİ Parti adayına tam destek

28 Şubat 2024 Çarşamba 15:59

İYİ Parti Yalvaç Belediye Başkan adayı Mustafa Kodal, seçim çalışmaları çerçevesinde dededen toruna ekmek tekneleri olan Yalvaç Sanayi Çarşısı’nı ziyaret etti.

Yalvaç’ta çok sayıda aileyi meslek sahibi yapan, ekmek kapısı açan bu nedenle de ilçede oldukça sevilen Kodal ailesinin evladı Mustafa Kodal’ın belediye başkan adayı olması özellikle sanayici esnafı sevindirdi.
Yalvaç sanayisinin dar bir alanda sıkışıp kaldığını büyümek, üretmek isteyen esnafın bir santim bile kıpırdayamamasının bu gelişmeye engel teşkil ettiğini belirten esnaflar, ‘Bizi ancak bizden olan anlar. Mustafa başkan bizlerin çoğunun ustası, işvereni olan büyüğümüzün torunu o da bizim gibi sanayici bir mühendis. Hani derler ya ağlamayana süt verilmez diye Mustafa başkan bizim ağlamamıza gerek bırakmadan o sütü verecek anlayışa sahip. Çünkü derdimizi en iyi bilen o. Dertlerimize çözüm bulması için seçimde desteğimizi vereceğiz ve dertlerimizden kurtulacağız. Yolu açık olsun’ sözleri ile başarı dilediler.

DERTLERİ BİLİYORUM ÇÖZÜMLERİ ÇANTAMDA

Sanayi esnafını ziyaretinde gördüğü ilgi ve alakadan memnun kalan İYİ Parti Yalvaç Belediye Başkan adayı Mustafa Kodal, ‘Yalvaç esnafı kadirşinastır. Rahmetli dedem Ömer Kodal, babam Fahri Kodal yıllardır bu hemşehrilerimizle kader arkadaşlığı etmiş, bir dilim ekmeği bölüşmüş. Dertlerini de, sorunlarını da biliyoruz. Yalvaç’ın kaderine işi bilen biri tarafından bir rötuş gerekiyordu. Bu kutlu yola çıkarken sanayisinden, ekonomisine, sosyal projelerinden, eğitimine kadar her sorunu bilerek ve bunu biz çözeriz diyerek yola çıktık. Önce Allah’ın izni ardından da halkımızın destekleri ile 31 Mart’ta bu görev bize nasip olduğu takdirde mazbatamızı alır almaz kolları sıvayacağız ve tüm sorunları tek tek çözeceğiz. Halkımızın bize gösterdiği ilgi ve alakadan çok memnunum bunun sandığa da yansıyacağından en ufak kuşkum yok. Meclis üyesi arkadaşlarımız da tüm konulara vakıf ve el-ele gönül gönüle Allah’ın izniyle Yalvaç’ın ne sorunu varsa hepsini çözmeye geliyoruz’ sözleri ile düşüncelerini paylaştı.


 

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER