ŞARKİKARAAĞAÇ'IN KANAYAN YARASINA ZABUN ÇÖZÜM BULDU

Şarkikaraağaç'ın kanayan yarasına Zabun çözüm buldu

19 Aralık 2023 Salı 15:06

Şarkikaraağaç ilçe halkını yıllardır canından bezdiren sokak köpekleri artık insanları rahatsız edemeyecek. Şarkikaraağaçlı olan AK parti Isparta Milletvekili Osman Zabun’un girişimleri ile ilçeye bin kişilik hayvan barınağı yapılacak ve köpekler sokaklarda değil barınakta yaşayacak.

Şarkikaraağaç ilçemizde yıllardır çözülemeyen köpek sorunu Milletvekili Osman Zabun’un girişimleri ile çözüme kavuşuyor. İlçe halkını canından bezdiren zaman zaman köpek saldırıları ile hastanelik olan vatandaşların korkuları son bulacak. Geceleri bile sokağa çıkmaktan çekinen, her an köpeklerin saldırısı ile karşı karşıya kalma riski olan ilçe halkı, yıllardır sorunun çözümü için yetkililerin harekete geçmesini beklerken, sorunu yine Şarkikaraağaç olan AK parti Isparta Milletvekili Osman Zabun çözdü.

ŞARKİKARAAĞAÇ’IN EN BÜYÜK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun’un girişim ve talimatıyla Sahipsiz, başıboş sokak hayvanları sorunu çözüme kavuşuyor. Şarkikaraağaç Belediyesi tarafından etrafı çevrilerek yapımına başlanan barınak yaklaşık 1000 sokak hayvanının barınma ve rehabilitasyon merkezi olarak hizmet verecek. Önümüzdeki günlerde ilçe merkezindeki hayvanlar toplanarak barınağa götürülecek ve artık ilçe merkezinde köpeklerin saldırma ve ısırma korkusu yaşanmayacak. Şarkikaraağaç ilçesinde yıllardır kangren haline gelmiş başıboş sokak hayvan sorununuda böylece çözüme kavuşmuş oldu.

DİĞER HABERLER