SÜTÇÜLER’İN MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

MHP’nin Sütçüler Belediye Başkan Adayı Kasım Kutlu, hayata geçirecekleri projelerle ilçe halkının ekonomik açıdan zenginleşeceğini, ilçenin artık sürgün yeri olarak değil her açıdan yaşayabilmek için tercih edilen bir ilçe haline geleceğini belirtti.

29 Şubat 2024 Perşembe 22:05

31 Mart yerel seçimlerinde MHP’den Sütçüler Belediye Başkan Adayı olan Kasım Kutlu, Isparta’nın en genç başkan adayı olarak iddialı projelerle seçime hazırlanıyor.

Kutlu, projelerini kamuoyu ile paylaşmaya başladı. Kendisinin Isparta’nın en genç Belediye Başkan Adayı olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten MHP Sütçüler Belediye Başkan Adayı Kasım Kutlu, ilçedeki tarımsal zenginliğe dayalı çeşitli üretim tesisleri kuracaklarını ve bu tesislere ilçe halkının da ortak olmasını sağlayarak yöre halkına ek gelir imkanı sunmayı amaçladıklarını ifade etti. Bu tesislerin aynı zamanda ilçede istihdam imkanı da yaratacağının altını çizen Kutlu, ilçede hayata geçirmeyi planladıkları projelere ilişkin şu bilgileri verdi:

- Katı Sabun ve kozmetik tesisi kuracağız. 

- Ucuz konut projesi ile ilçe halkının konut sahibi olmasına katkıda bulunacağız.

- İstihdam amaçlı bitki çayı işleme tesisi kuracağız. Bu tesisimiz sayesinde ilçe halkına hem istihdam imkanı sağlayacağız, ilçede yetiştirilen  bitkilerin değerlendirilmesini ve işlenmesini sağlayacağız.

- İlçemizde sosyal tesis projesini hayata geçireceğiz.

- İlçemizdeki yaşlıların geri kalan ömürlerini rahat bir şekilde geçirebilmeleri için yaşlı bakım evi yapacağız ve onları en iyi şekilde ağırlayacağız.

- İlçemizin en önemli eksikliklerinden biri olan konaklama sorununu çözmek için ilçemize otel yapımı konusunda Belediye olarak katkıda bulunacağız, otel kazandıracağız.

- Parke taşı üretim tesisi yapacağız, böylece ilçemizdeki işsiz gençlere iş imkanı da sağlamış olacağız.

SÜTÇÜLER HEP SÜRGÜNYERİ OLARAK ANILIYOR

Sütçüler ilçesinin geçmişten bu yana Isparta’ya en uzak ilçelerinden biri olması nedeniyle adeta sürgün yeri olarak anıldığını belirten MHP Sütçüler Belediye Başkan Adayı Kasım Kutlu, “Allah’ın izniyle 31 Mart sonrası bunu değiştireceğiz. İlçemiz doğa güzellikleri ve ormanlık alanlarıyla yaşanabilecek en iyi merkezler arasındadır. İlçede yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projelerle Sütçüler artık sürgün yeri olarak değil, yaşanabilmek için tercih edilen bir ilçe konumuna gelecektir. İlçe halkı ekonomik açıdan zenginleşecek, kuracağımız tesislere özellikle emeklilerimizi ortak ederek onların Devletten aldıkları maaşın ceplerinde kalmasını sağlayacağız. Sütçüler her açıdan çok güzel olacak, buna tüm ilçe halkının ve hemşehrilerimin inanmasını istiyorum. Bize güvenin, bu saydığımız projelerin dışında değişik projelerimizde yer alıyor. Önümüzdeki günlerde diğer projelerimizi kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

DİĞER HABERLER