UÇAK SEFERLERİNE SAAT AYARI

AK Parti Milletvekillerinin bir süre önce yaptıkları girişimler sonuç verdi ve Isparta-İstanbul arası karşılıklı uçak seferlerinin saatleri yeniden ayarlandı.

14 Ekim 2023 Cumartesi 17:50

Isparta’nın yanı sıra komşu il Burdur’u da yakından ilgilendiren uçak seferleri konusunda beklenen gelişme yaşandı. Süleyman Demirel Havalimanından düzenlenen uçak seferlerinin artırılması için geçtiğimiz günlerde Ak Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz,  Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Daldal; Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ve Anadolujet Genel Müdürü Kerem Sarp’ı ziyaret ederek Süleyman Demirel Havalimanındaki sefer sayılarının artırılmasına yönelik bir dizi temaslarda bulunmuşlardı.

Isparta ve Burdur heyetinin talepleri kısa sürede karşılık buldu, Süleyman Demirel Havalimanından İstanbul’a  uçak seferlerinin haftanın 5 günü  olarak düzenleneceği, Isparta’dan sabah kalkış saatinin 06.00, gece dönüş saatinin ise 24.00 olarak belirlendiği öğrenildi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN THY YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Bu arada konuyla ilgili görüşlerini belirten AK Parti Isparta Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz, THY Yönetiminin uçak seferlerinin saatlerine yönelik taleplerini kısa sürede yerine getirmesinden duydukları mutluluğu dile getirerek, “Bundan dolayı THY Yönetimine teşekkür ediyoruz. Uçak seferlerinin saatlerinin değiştirilmesi nedeniyle bundan böyle uçak seferleri daha dolu olarak uçacak, çünkü bu talep yıllardır özellikle işadamlarımız ve esnaflarımız tarafından dile getiriliyordu, İstanbul’a günü birlik iş için giden işadamları ve esnaflarımız gün boyu İstanbul’da işlerini görüp gece tekrar Isparta’ya dönebilme imkanına sahip olacaklar. THY Yöneticilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

 

 

 

 

DİĞER HABERLER