YAYINLANAN ANKETTE ZAFER PARTİSİ ISPARTA'DA 2. SIRADA

Yayınlanan ankette Zafer Partisi Isparta'da 2. sırada

11 Mart 2024 Pazartesi 21:38

Geçtiğimiz günlerde ORC firmasının yayınladığı anketin tepkiyle karşılanması ile yeni bir anket daha yayınlandı. Themis Araştırma şirketinin yaptığı ankete göre Zafer Partisi Isparta'da Yüzde 26,37 ile 2. parti konumunda olduğu görülmekte.

Anketle ilgili konuşan Zafer Partisi İl Başkanı Adem Yıldız; ''Halkı anket oyunlarıyla kandıranlar gerçek anketler yayınlandıkça sessizliğe bürünmeye devam edecekler. Isparta'da vatandaşların gözünün içine baka baka vatandaşları kandıranların tüm kirli oyunlarını bozacağız. O arkalarına saklandıkları örgütün de, sahte anket firmalarının da hepsinin hesabını yüce Türk milletimiz sandıkta soracaktır.'' ifadelerine yer verdi.

Bir çok ankette Isparta'da 2. sırada olduklarını dile getiren bir başka isim ise Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu oldu. Gökmenoğlu; ''Sahte anketlerle algı yapıyorlar, insanları mahalle mahalle taşıyarak kalabalık miting havası veriyorlar. Hiç utanmadan Ispartalı hemşehrilerimizi kandırıyorlar. Ispartalı Hemeşehrilerimiz 31 martta kendilerini kandıran bu kirli oyunların sahiplerine tokat gibi cevap verecektir.'' ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER