BELEDİYE SABAHA KADAR ÇALIŞACAK!

BELEDİYE SABAHA KADAR ÇALIŞACAK!

08 Ocak 2017 Pazar 15:23

Isparta Belediyesi bugün saat 02.00’da başlayan kar yağışıyla birlikte karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şu an itibariyle şehirde herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını ve başta ana arterler olmak üzere tüm yolların trafiğe açık olduğunu söyledi.

Isparta Belediyesi kar yağışı ile birlikte daha önceden hazırladığı Acil Eylem Planı çerçevesinde karla mücadele çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Belediyeye ait iş makineleri ve personelle birlikte karla mücadelede etkin çalışmalar gerçekleştirilirken, Başkan Günaydın yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın,gece saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte özellikle caddelerde solüsyon çalışması yapıldığını kaydetti. Çalışmaların devam ettiğini ve ana yolların hiçbirisinde her hangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını ve trafiğe açık tutulduğunu belirten Başkan Günaydın, ana yolların ardından ikinci büyük yollarında açık tutulduğunu aktardı. Isparta’da 3.kez yoğun bir kar yağışının bulunduğunu dile getiren Günaydın, “Yollarımızda tuzlamadan ziyade daha çok solüsyon kullandık. Don olayına karşılıkta hazırlıklıyız. Kullandığımız solüsyon 48 saate kadar etkili. Gece 02.00’den bu yana belediyemizin tüm işmakineleri ve personeliyle çalışıldı ve çalışmalar devam ediyor. Yaya ekiplerimizde başta şehir merkezindeki kaldırımlarımız olmak üzere yaya yollarında çalışmalarını sürdürüyor. Kaldırımlarımızda da tuzlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Bugün Pazar günü olması dolayısıyla trafiğin yoğun olmaması işlerimizi hızlandırdı. Pazartesi günü güzel bir günle karı geride bırakmış olacağız” dedi.

Isparta'da Pazartesi günü okullar tatil mi?

Isparta'da kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Kar kalınlığının 100 santimetreyi geçtiği yetkililer tarafından açıklandı. Peki 9 Ocak'ta okullar tatil mi? Bu sorunun yanıtı henüz resmi olarak açıklanmış değil. Ancak Isparta Valiliği kar yağışının ulaşımda yaşanabilecek sorunlara karşı okulları tatil edebilir. Pazartesi günü için henüz kar tatili açıklaması yapılmadı.

DİĞER HABERLER