BÖLGENİN EN BÜYÜK HAYVAN BARINAĞI ISPARTA’YA YAPILIYOR

BÖLGENİN EN BÜYÜK HAYVAN BARINAĞI ISPARTA’YA YAPILIYOR

18 Eylül 2016 Pazar 02:04

Akdeniz Bölgesi’nin en büyüğü konumunda olacak olan hayvan hastanesi ve barınağının Isparta’ya yapıldığını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta ve Akdeniz Bölgesi’ne hayırlı olsun” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 49 dönümlük arazi üzerine bölgenin en büyük hayvan hastanesi ve barınağını inşa ettiklerini açıkladı.

Antalya, Isparta ve Burdur’un yanı sıra çevre illere de hitap edecek tarzda, donanımlı ve geniş bir barınak ve hayvan hastanesi inşa ettiklerini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,hayvanlara değer verdiklerini ifade ederek, belediye araç filosuna 2 adet sokak hayvanı toplama aracını da dahil ettiklerini söyledi.

“Sokak hayvanlarına değer veriyoruz” diyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sokak hayvanlarının barınma ve bakım hizmetini sağlayacak açık ve kapalı alanlardan oluşan, modern ve güvenlikli bir sistemle Isparta’ya kazandıracağız. Bölgenin en büyüğü olacak olan barınak, Isparta ve Akdeniz Bölgesi’ne hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

Isparta’da yapımına başlanan barınağın en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

DİĞER HABERLER