GÜNAYDIN GECE OPERASYONLARINA DEVAM EDİYOR...

İşi ehline vererek hızlı iş yapıyoruz..

02 Haziran 2012 Cumartesi 15:03

Isparta Belediyesi gücünü ve enerjisini halktan ve programlı çalışmaktan alıyor. Yaptığı yatırımları Bayındırlık birim fiyatlarının çok altında mal eden Isparta Belediyesi yaptıracağı işleri ehline vererek hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlıyor. ‘Isparta yatırımlarımızı görecek’ diyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta’da 1,5-2 yılda çok güzel şeyler olacak. Avrupa standartlarının üzerinde kaliteyi Isparta’ya kazandırıyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediyenin yaptığı yatırımları ve çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Son olarak 124 Cadde’de 3. etabı gerçekleştirilen yol asfaltlama çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Günaydın, ‘Bu çalışma gücü ve enerjisini nereden alıyorsunuz?’ sorusuna, “Gücümüzü ve enerjimizi halkımızdan ve programlı çalışmadan alıyoruz” diyerek cevaplandırdı.

Isparta’ya yeni bir asfalt plenti kazandırdıklarını ve saatte 200 ton kapasitesi bulunduğuna vurgu yapan Başkan Günaydın, 1.8 milyon liraya kurdukları fabrikanın yaptıkları yol yatırımlarıyla 3 ayda kendini amorti ettiğini aktardı. Belediyeye ihtiyaç duyulan hemen tüm iş makinelerinin alındığını ve bunların çok verimli bir şekilde kullanıldığını anlatan Başkan Günaydın, belediye çalışanlarının da büyük bir özveri gösterdiğine dikkat çekti.

Asfalt plenti ve taş kırma fabrikasının üç vardiya, ocakların da iki vardiya olarak çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Günaydın, yaptıkları yatırımların Bayındırlık birim fiyatlarının çok altında mal edildiğini dile getirdi. Davraz Mahallesi’nde yapımı için ihalesi gerçekleştirilen Davraz Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nin 8 bin 500 metrekare olduğunu ve bunun normal şartlarda 7 milyon liralık bir yatırım olduğunu kaydeden Günaydın, bu ihaleye 8 firmanın teklif verdiğini ve bunların en düşüğünün 2.1 milyon lira olduğunu dile getirdi. Günaydın, ihaleye çok sayıda katılımın itibarın bir göstergesi olduğuna vurgu yaptı. “İşi ehline vererek hızlı iş yapıyoruz” diyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta yatırımlarımızı görecek. 2. bir projemiz olan Gökkubbe geliyor. 1.5-2 yılda Isparta’da çok güzel şeyler olacak. Böyle bir ekiple çalışmaktan mutluyum. Avrupa standartları üzerinde bir kaliteyi Isparta’ya kazandırıyoruz” dedi.

Halıkent Mahallesi 124 Cadde’nin 3.5 kilometre uzunluğunda bulunduğunu ve çift şeritten oluştuğunu dile getiren Başkan Günaydın, asfalt çalışmasının altyapı ile birlikte 15 gün içerisinde tamamlanma aşamasına getirildiğini söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın gece denetimlerinin 124. Cadde’deki çalışmalarına katılan Halıkent Muhtarı Abidin Yorgancı da, kış şartlarının çok ağır geçtiğini, 124 caddenin bir hayli yıprandığını ve Başkan Günaydın’ın asfalt çalışması başlattığını dile getirerek, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirtti. Yorgancı, “Yolumuzun asfaltı 15 günde yenilendi. Şahsım ve mahallem adına Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

DİĞER HABERLER