GÜNTAÇ'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Salim Güntaç, MHP İsa Yalçın'a sosyal medya hesabında şok açıklamalarda bulundu.

12 Mayıs 2016 Perşembe 14:16

Siyaset anlayışını millete hizmet üzerine bina etmiş Ak parti kadroları, Anadolu topraklarına 14 yıldır sağanak sağanak hizmet yağdırmaktadır.

Bu hizmet sağanağından Isparta’yı mahrum edip kendi hayalleri çerçevesinde şehrimizi ucubeler şehri haline getirmeyi hizmet zannedenler, olmayan varlıklarını ve yetkilerini sözüm ona emekliye ikram edenler Ak partinin özellikle son dönemde şehrimize yapmakta olduğu hizmetleri sahiplenme yarışına girerek bugüne değin Isparta’ya gelen yatırımları daha öncenasıl engellediklerini kamufle edip bizlerin samimiyetini sorgulayarak suçuAkparti belediye meclis üyelerine atıp geçmiş 12 yıllarının başarısızlığını kapatmaya çalışıyorlar.

Şahsım ve arkadaşlarım seçildiğimiz günden bugüne Akparti meclis üyeleri olarak elimizden geldiğince doğruların Isparta menfaatlerinin yanında, yanlışların ve şahsi fantezilerin karşısında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Kimse bizden paralel yapı ile irtibatı aşikar olan bir firmanın Isparta’nın bağrına sapladığı itkm hançerini sökemeyen paralel yapının üç beş oy uğruna oyuncağı olmuş seçim çalışmalarında bir yurt açılışındandiğerine koşmuş bir anlayışı eleştirmememizi beklemesin.

Kimse bizden İstanbul’da %103,4 Ankara’da %99 Kayseri’de %86 bütçe gerçekleştirme oranları varken Isparta’daki %62,39 lük gerçekleştirme oranını Isparta’ya basarıymış gibi lanse edenleri eleştirmememizi beklemesin!

Kimse bize Türkiye’deki hemen hemen bütün belediye şirketleri bilanço ve mizanlarını çarşaf çarşaf açıklarken belediye şirketlerinin bilançolarını açıklama cesaretini bile gösteremeyen bir belediye yönetimini eleştirmememizi beklemesin!

Gerek uyum, uzlaşı ve hizmetlerin sürdürülebilirliği gerekse belediye yönetiminin yapmış olduğu hatalar ve yanlışlıkların dile getirilmesi noktasındaki açıklamalarımıza ve bütün gerçekleri tüm yalınlığıyla halkımıza aktarmamıza Akpartinin parti hiyerarşisi karar verir ve bizler de partimizin bizlere tevdi ettiği her görevi Isparta menfaatleri doğrultusunda gerçekleştirme gayreti ile elimizden geleni yaparız. Bizlerde aslolan istişaredir.Kendi siyasi partilerindeki fitne ve karışıklıkları partimize transfer etmeye çalışanlar Ak parti ailesinin ne denli büyük sağlam bir yapıolduğunu hala daha idrak edemeyenlerdir.

Sayın Mhp il başkanının Ak partili meclis üyelerinin eylem ve söylemlerine karışma yetkisini hangi sıfatla kendisinde bulduğunu merak etmekteyiz?kaldı ki belediye ile alakalı mevzularda belediye başkanın doğrudan muhatabı Ak parti belediye meclis üyeleridir bizlerinde muhatabı belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın dır..sayın MHP İl başkanı kusura bakmasın daha önceden de yaptığımız gibi Isparta’nın doğrularının her zaman yanındayız olmayada devam edeceğiz ancak yanlışlarınızın da yanında olmayacağız ve bu yanlışlarıda dile getirmekten bir saniye bile imtina etmeyeceğiz.

 

DİĞER HABERLER