KURBAN ATIKLARI SOKAKLARDA

Kurban atıkları sokaklarda

16 Haziran 2024 Pazar 23:41

Isparta’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde özellikle Zafer ve Fatih Mahalleleri ile bir çok bölgede yapılan tüm uyarılara rağmen kurban atıkları yine sokaklara atıldı. Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak kenarlarına ve konteynerlere atılan kurban atıklarını çevreye zarar vermeden topladı.

Isparta’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde kesilen küçükbaş ve büyükbaş hayvanların sakatat ve derilerinin kimliği belirsiz kişilerce yol kenarlarına atılması sonucu Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü harekete geçti. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, iletişime geçilmesi halinde yerinden alınacağı hatırlatılan kurban atıkları, yine yol kenarları, sokaklar ve konteynerlerden toplandı.

TÜM UYARILARA RAĞMEN

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı’nda da gece gündüz demeden kurban atıklarını bertaraf etti. Kurban Bayramı öncesinde yapılan tüm uyarılara rağmen, yol kenarları, boş araziler ve konteynerlere kurban atıkları bırakıldı. Ekipler tarafından yol kenarlarına atılan kurban atıkları çevreye zarar verilmeden toplandı.

Öte yandan sokaklara ve çöp konteynırlarının yanına bırakılan atıklar ise büyük tepki topladı. Vatandaşlar bu atıkları atanlara büyük tepki gösterdi.

DİĞER HABERLER