​​​​​​​1.2 MİLYON İNSANIMIZ FAYDALANDI

​​​​​​​1.2 MİLYON İNSANIMIZ FAYDALANDI

27 Mayıs 2018 Pazar 16:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta mitinginde Şehir Hastanesi yatırımından övgüyle bahsetti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü dönemindeki hastaneleri hatırlatan “Erdoğan, şöyle konuştu:

HASTANE GÖRMEK İSTEYEN ISPARTA’YA GELSİN

Isparta’da hastanemiz var mı? Nasıl? Çıkmış bir tanesi ‘cebinde paran var mı? Isparta Şehir Hastanesi’nde hayat nasıl diye bir sor. Ve şimdi Isparta Şehir Hastanesi. Şehir Hastanesi ile dünyaya nizam verdik. Gel örnek gör. Pırıl pırıl. Hijyeniği ile her şeyi ile… Ey bay Kemal sen SSK’ya genel müdür olduğunda o hastanelerin hali neydi. Gel de hastane gör hastane. Hastane görmek istiyorsan Isparta’ya gel. Hastane görmek istiyorsan Mersin’e gel, Yozgat’a geldi. Hastane görmek istiyorsan Kayseri’ye gel. Gel de gel. Biz buyuz. Biz yapacağımızı vaat ederiz. Onun için de halkımız bile güveniyor.

3 BİNİN ÜZERİNDE BEBEK DÜNYAYA GELDİ

Türkiye’nin sağlıkta en önemli projelerinden olan Şehir Hastanelerinin birini de Isparta’da açtık. 14 ay önce açılan 780 yataklı Şehir Hastanemiz 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunuyor. Bunlara kalsa Şehir Hastanesi’ni yıkarlar. Böyle bir şey yapsalar bunlara haddini bildirirsiniz. Hastanemizden bu güne kadar yaklaşık 1.2 milyon insanımız faydalandı. 3 binin üzerinde bebek dünyaya gözlerini Şehir Hastanesi’nde açtı. Gerçekleştirilen 45 bin cerrahi müdahale ile vatandaşlarımız şifa buldu. Bizim muhalefet şehir hastanelerinden şikayet ediyor. Onlara tavsiyem bay Kemal’in SSK Genel Müdürü olduğu dönemdeki hastaneleri inceleyin. Vatandaşlarımızın dünyada en iyi sağlık hizmetini almasından muhalefetin adayları rahatsız oldu. Önümüzdeki dönem açacağımız 27 yeni şehir hastanesi ile rahatsızlık vermeyi sürdüreceğiz.”

 

DİĞER HABERLER