10 AYDA İNŞAATI TAMAMLAYAMADI!

Belediye önünde yapımı devam eden yer altı katlı otoparkın yüklenici firması iş bitiş tarihini 15 Eylül 2015 olarak belirtmişti. Ancak bu sürenin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen inşaat bitmedi. İnşaat tamamlanmayınca okulların açılmasıyla bölgenin trafik yoğunluğu daha da arttı.

29 Eylül 2015 Salı 11:33

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 3.dönemine şehirdeki trafik sorununu otoparklarla çözmek için kolları sıvayarak başlamış ve ilk projeyi de belediye binası önünde uygulamaya koymuştu. Yüklenici firmanın 5 bin 250 metrekare alanda 19 Kasım 2014 tarihinde başladığı yer altı katlı otopark inşaatının bitiş tarihi de 15 Eylül 2015 olarak bildirilmişti. Yaklaşık 3,5 milyon yatırım bedelli projede kaba inşaat bitirilerek, ince işçiliğe geçildi. Ancak belirtilen bitiş tarihinin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen yer altı katlı otopark hizmete açılamadı.

TRAFİĞİ ETKİLİYOR

Belediye önündeki yer altı katlı otopark inşaatı o bölgedeki trafiği de olumsuz etkiliyor. Dün açılan okullar nedeniyle ilimizin trafik yüküde büyük oranda arttı. İnşaatın bitmemiş olması nedeniyle bölgede trafik sıkışıklığıyaşanıyor.

GÜNAYDIN 8 AYDA BİTİRME SÖZÜ VERMİŞTİ

Öte yandan inşaat başladığında Belediye Başkanı Günaydın,Isparta’nın ilk yer altı katlı otoparkının 8 ayda bitirilmesinin planlandığını söylemişti. Ancak yüklenici firma 8 ay bir yana kendi öngördüğü 10 aylık süredede inşaatı tamamlayamadı.

 

DİĞER HABERLER