KESTİRDİĞİ SAÇLARINI KANSER HASTALARINA BAĞIŞLADI

Kestirdiği saçlarını kanser hastalarına bağışladı

12 Mayıs 2024 Pazar 19:48

Süleyman Demirel İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Beren Korkmaz, saçlarını kanser hastaları için bağışladı.

Şimdiye kadar saçlarını hiç kestirmemiş olan Korkmaz, saçlarını bağışladığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek; “Saçlarımı şimdiye kadar hiç kestirmemiştim. Sonra annemden KANSEV derneğini duydum. Kanser hastalarına peruk yapılması için saçlarını bağışlamak istedim, çok mutluyum. Umarım Kanser hastalarına umut olur” şeklinde konuştu.

KANSEV Dernek Başkanı Cemaliye Bardakçı, “KANSEV derneği olarak kanser hastalarının maddi manevi yanında olmaya çalışıyoruz. Hastalarımızın en büyük ihtiyaçlarından birisi de moraldir. Bağışlanan saçlardan yapılan peruklarla birçok hastamızın yüzü güldü. Isparta’da saç bağışlama kampanyamız küçük bir kızımız saçlarını bağışlamak istemesiyle gerçekleşti. Bomba 32 Haber Sitesi ile bunu Isparta’ya duyurduk. Ardından bu haber sosyal medyadan yayılmaya başlayınca birçok çocuğumuz, bu iyiliği yapmak istedi. Aldığımız bu saçları en kısa sürede hastalarımıza ulaştıracağız. Saç bağışlamak isteyen vatandaşlarımız şehir içi şehir dışı fark etmeden bize ulaşabilirler. Saç kesimi ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

BAĞIŞLANAN SAÇLAR SAHİPLERİNE ULAŞTI

Isparta KANSEV Derneği tarafından düzenlenen saç bağışı kampanyası devam ediyor. Kanser hastaları için bağışlanan saçlar, peruk yapılarak sahiplerine ulaştırılıyor.

Kemoterapi aldığı hastanede, hemşirelerin önerisiyle KANSEV Derneği’ne gittiğini söyleyen D,A, peruğuna kavuştuğu için çok mutlu olduğunu ifade etti. D.A., açıklamasında; “Peruğumu almaya eşimle birlikte geldim. Çok mutluyum. Oda benimle birlikte çok sevindi. Saçlarını bağışlayanlardan Allah razı olsun. Peruklu halim çok daha güzel” dedi.

KANSEV Dernek Başkanı Cemaliye Bardakçı, bağışlanan saçların güzel şeyler için kullanıldığını söyleyerek; “Hastamız, peruklarımızı denedi. Beğendiği bir peruğu kendisine verdik. Bu saçlar, bağışçılarımızdan geliyor. Küçük çocuklarımızın bile bu peruklarda saçları var. Bağışçılarımızdan Allah razı olsun. Saçlarınız güzel yerlere gidiyor, Allah kabul etsin” dedi.

DİĞER HABERLER