15 GÜNDÜR ORADALAR

Süleyman Demirel Havalimanında demokrasi nöbeti.

31 Temmuz 2016 Pazar 00:19

15 Temmuz gecesi Eğirdir Dağ Komando Okulundaki askerlerin uçakla Ankara’ya götürülmek istendiği Süleyman Demirel Havalimanı, o günden itibaren hem Keçiborlu hem Gönen ilçe sakinleri tarafından ‘demokrasi nöbeti’ ile kıskaca alındı. Demokrasi nöbetinin 15 gününde Kanal 32 Haber, sabahın ilk ışıklarına kadar süren havalimanındaki nöbete katıldı. Vatandaşların nabzını tuttu. İsmail Altunbaş’ın haberini Mehmet Yılmaz görüntüledi.

Saatler gece yarısı 01.30’u gösteriyor.

Vatandaşlar Süleyman Demirel Havalimanında hala teyakkuz halinde.

15 Temmuz gecesi Eğirdir Dağ Komando Okulundaki askerlerin uçakla Ankara’ya götürülmek istendiği Süleyman Demirel Havalimanı, o günden itibaren hem Keçiborlu hem Gönen ilçe sakinlerinin ‘demokrasi nöbeti’ ile kıskaca altında.

Sadece vatandaşlar değil, İl Özel İdaresi, DSİ ve belediyelere ait araçlarda havalimanını doğabilecek bir olumsuzluğa karşı kuşatmış durumda.

Havalimanındaki demokrasi nöbetinin 15’inci gününe Kanal 32 Haber ekibi de katıldı.

Vatandaşların bugüne kadar yaşanan süreçle ilgili görüşlerini dinledi.

Darbe girişimini lanetleyen Gönen Kaymakamı Coşkun Öztürk, “darbe girişiminde bulunanlar tarihin çöplüğüne gömülecekler ve hep lanetlenecekler” dedi.

Demokrasi nöbetine katılan vatandaşları Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi ve Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan da yalnız bırakmadı.


DİĞER HABERLER