2 MİLYON TL KAZANDIRDI

Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Aydın, yaptığı uygulamalar ve çalışmalarla halkın gönlünde taht kuruyor. Öyle ki Genel Sekreter sadece Devlet Hastanesi’ne kazandırdığı bir cihazdan devletin 2 milyon TL kar etmesini sağladı.

18 Ekim 2014 Cumartesi 21:29

Türkiye genelinde Genel Sekreterlik sistemine geçilmesinin ardından dengelerin değiştiği sağlık sektöründe her geçen gün çeşitli yeniliklerede imza atılıyor. Uyguladığı politikalarla Isparta’yı sağlıkta 1 numara yapan Genel Sekreter Osman Aydın ve ekibi, son olarak ekonomik anlamda da devlete katkı sağladı.Devlet Hastanesi’ne kazandırılan bir cihazı hizmet alımıyla elde eden Osman Aydın bu sayede de devletin yılda 2 buçuk milyon TL para kazanmasını sağladı.Genel Sekreter

Osman Aydın ve ekibi hatırlanacağı üzere ilimize sağlıkta memnuniyet oranında Türkiye 1’ncisi yapmıştı. Bu başarı da şüphesiz İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya’nın da katkısı bulunuyor. Sağlıkta hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını bizzat uygulamaları ile ortaya koyan Osman Aydın,kamuoyunun da desteğini görüyor. Sağlık sektöründe uzun yıllardır çeşitli birimlerde Doktor ve İdareci olarak çalışan, gerekli bilgi ve tecrübeye sahip olan Osman Aydın, kamu ve ülke menfaati ne gerektiriyorsa onu yaptığını sıklıkla dile getiren bir isim.

DEVLETİNİ KAR’A GEÇİREN, MİLLETİNE DAHA İYİ HİZMET VERMEYE ÇALIŞAN O İSİM KİMDİR?

1974 Konya/Seydişehir doğumludur. İç Hastalıkları Uzmanıdır.Evli ve iki kız çocuğu babasıdır EĞİTİM VE UZMANLIK:

1999 Yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi TıpFakültesi’nden mezun oldu.

2006 Yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nde İç Hastalıkları Uzmanlık Eğitimini tamamladı.

GÖREV ALDIĞI KURUMLAR:

2006-2008 Yılları arasında Bingöl Genç Devlet Hastanesi’nde İç Hastalıkları Uzmanı ve Başhekim olarak mecburi hizmetini tamamladı.

2008-2010 Yılları arasında Isparta Keçiborlu DevletHastanesi Başhekimliğini yaptı.

2010-2011 Yılları arasında Burdur Devlet Hastanesi Başhekimliğini yaptı.

 2011-2012 Yılları arasındaIsparta Devlet Hastanesi Başhekimliğini yaptı.

3 Kasım 2012 tarihinden itibaren Isparta İli Kamu Hastaneleri Birliğine Genel Sekreter olarak atandı.

DİĞER HABERLER