261 BİN KAHRAMAN POLİSE İKRAMİYE İÇİN ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli ihanetin içinde bulunmayan 81 ilin Emniyet müdürleri başta olmak üzere ,yüzbinlerce polise ödüllendirme müjdesi. FETÖ darbe girişiminin bastırılmasında kilit rol oynayan kahramanların ödüllendirilmesi için harekete geçildi...

21 Ağustos 2016 Pazar 18:00
İkramiyesi  15 Temmuz 2016 FETÖ/PDY'nin kanlı darbe girişiminin bastırılmasında büyük katkıları bulunan ve emniyet teşkilatı personeline ikramiye müjdesi.
261 bin polise 16 ile 24 maaş arasında taltif ödemesi yapılması konusunda çalışmalar yapıldı.  Emniyet Genel Müdrülüğü 15 Temmuz 2016 FETÖ'nün kanlı darbe girişimi sırasında 54'ü Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda görevli özel harekat polisi ile birlikte 62 personelini vatan için şehit vermişti.
Emniyet Genel Müdürlüğü Taltif komisyonu, darbe girişiminin bastırılmasında büyük pay sahibi olan polislere verilecek ödüller hakkında çalışmaları tamamladı. 

İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Emniyet Genel Müdürü Cemalettin Lekesiz müjdeyi 81 ile iletti.   Türkiye'de toplam 261 bin polis görev yapıyor.Polislere verilen taltif ikramiyeleri, çıplak maaşlar üzerinden hesap ediliyor. Bir maaş ödül, rütbelere göre 132 TL ile 392 TL arasında değişiklik gösteriyor. 

81 İLİN TAMAMINA VERİLECEK... İŞTE KİM NE KADAR ALACAK O LİSTE



DİĞER HABERLER