32 YILLIK BİRİKİMLE ARZUM DÖNER, ISPARTA’DA AÇILDI

32 YILLIK BİRİKİMLE ARZUM DÖNER, ISPARTA’DA AÇILDI

22 Eylül 2016 Perşembe 10:54

1984 yılında Antalya’da hizmete başlayan Arzum Döner, bir şubesini de Isparta’ya açtı. 3 ortak olarak Isparta’ya açılan Arzum Döner’in açılışını Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan yaptı.

Isparta’ya yeni bir işletme daha açıldı, Yıllardır Antalya’da hizmet veren Arzum Döner, Bahçelievler Mahallesi’nde açıldı.  Arzum Döner işletmesinin açılış törenine Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk ve çok sayıda davetli katıldı.  Açılışta ilk olarak dua okundu. Daha sonra Başkan Günaydın, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ITSO Meclis Başkanı tarafından kurdele kesildi. Başkan Günaydın ve beraberindekiler daha sonra işletmenin hazırladığı yemeklerden yedi. Isparta’ya yeni ve farklı lezzetler sunmak için 3 ortak olarak Arzum Döner işletmesini açtıklarını ifade edenişletme ortaklarından Sonay Yeşiltaş, “Beğendiğimiz bu tadı Isparta halkıyla buluşturmak istedik” dedi.

Yeşiltaş “32 yıllık Antalya markası olan "Arzum Döner" genç dinamik işletmeci ve çalışanları ile Isparta'da Iyaşpark üzeri Mangal evi karşısında hizmet vermeye bugün başladık. Döner (yüzde yüz dana Eti) ve hizmetin kalitesi ile iddialıyız. Tekeli Eczanesi ve Dor cafe olarak hizmette yarattığımız farkı "Arzum Döner" olarak da Isparta halkına sunacağımızdan eminiz”

Arzum Döner işletmesinde vatandaşlara sunulan ürünlerin yüzde 100 dana eti olduğunu belirterek, Isparta halkının güvenle işletmelerindeki lezzetlerden tadabileceklerini söyledi.

Arzum Döner Bahçelievler Mahallesi 3004 sokak no: 18’de Isparta halkını bekliyor.

DİĞER HABERLER