81 İLDE OKULLARA RESMİ YAZI GÖNDERİLDİ

81 İLDE OKULLARA RESMİ YAZI GÖNDERİLDİ

20 Ekim 2020 Salı 10:56

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından herkesin merak ettiği okullarda kantinler açılacak mı? Kantinler açılıyor mu? sorusuna cevap olacak nitelikte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzasıyla okullara resmi yazı gönderildi. Okullara gönderilen yazıda kantinlerin açılmasına karar verildiği bildirildi.

81 İLDE OKULLARA RESMİ YAZI GÖNDERİLDİ

Okullarda bulunan kantinlerle ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzasıyla okullara resmi yazı gönderildi. MEB tarafından 81 ile gönderilen yazıda, 21 Eylül'de okul öncesi egitimle ilkokul 1. sınıflarda yüz yüze eğitime başlandığı anımsatılarak, ilkokul kademesinin diğer sınıfları ile 8. ve 12. sınıflarda ise 12 Ekim'de yüz yüze eğitime geçildiği belirtildi. Bakanlık gönderdiği yazıda ‘’Okul kantinleri açılıyor mu?’’ sorusuna da cevap verdi.

MEB BAKANI SELÇUK ONAYLADI

Okul kantinlerinin 13 Mart 2020'den bu yana kapalı olduğunun hatırlatılarak, "Bu süreçte kantin işleticilerinin gelir getirici herhangi bir faaliyette bulunmadıkları göz önünde bulundurularak Bakanlığımıza bağlı resmi okul ve kurumlarda bulunan kantin vb. yerlerin  açılmasına karar verilmiştir." denildi.

DİĞER HABERLER