ADAY ADAYI OLUYOR!

Dr. Elif Adanır AK Parti’den aday adayı olmak için istifa etti

10 Şubat 2015 Salı 11:47

Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Radyoloji Uzmanı olarak görev yapan Uz. Dr. Elif Adanır, AK Parti’den Milletvekilli aday adayı olmak için istifasını sundu.

Hastane yönetimine sabah saatlerinde istifasını sunan ElifAdanır, Isparta’dan milletvekili adayı olabilmek için istifa etti. Elif Adanır ayrıca, Isparta Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar Nöroloji Uzmanı olarak görev yapan başarılı hekim Dr. Mustafa Adanır’ın da eşi.

 

ELİF ADANIR KİMDİR?

1971 senesinde Antalya’da doğdum.  İlkokulu, Antalya Merkez Göçerler Köyü İlkokulu’nda , orta okulu Erenköy ortaokulu , lise öğrenimimi ise Çağlayan Lisesi’nde tamamladım . Akdeniz üniversitesi Tıp Fakültesini 1994 yılında tamamladım.Aynı yıl Trabzon Merkez 5 no’ lu Sağlık Ocağı’nda mecburi hizmetim için atandım 1999 yılına dek Trabzon’da çalıştım. 1999 yılında TUS sınavında Süleyman Demirel Üniversitesi Radyodiagnostik bölümünü kazandım. 2003 yılında uzman oldum. 6 ay Afyon’da özel bir hastanede çalıştıktan sonra Burdur Sigorta Hastanesine atandım. 2005 yılına dek Burdur’ da çalıştım. 2005 yılından beri Isparta Kadın Doğum Hastanesi’nde çalışmaktayım. 15 yıldan beri eşim ve ben Isparta halkına hizmet vermekteyiz. Sağlık hizmetindeki çalışmalarım dışında Isparta’ya siyasi alanda da hizmet etmek istemekteyim. Isparta halkının sevgi ve güveni beni bu konuda cesaretlendirmiştir.

DİĞER HABERLER