ÜNİVERSİTEMİZİN ŞEHRİMİZE KATKISI BÜYÜK

Üniversitemizin şehrimize katkısı büyük

08 Mayıs 2024 Çarşamba 17:38

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Hakan Mehmet Kiriş, Doç. Dr. Osman Kürşat Acar ve Öğretim Görevlisi Fulya Çınar, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun dileklerini ileten İİBF Dekanı Hakan Mehmet Kiriş, “Seçimden önce de çalışmalarınızı takip etme olanağımız oluyordu. Sizler bizim bölümümüzün üyesi ve mezunu olduğunuz için çalışmalarınızı özellikle takip ediyorduk. Isparta'da büyük projelerle birlikte bazı küçük dokunuşlarda oluyor. Bunlarda önemli bir yaşam kalitesi unsuru olarak hayatlarımıza yansıyor. Eminim bu dönemde de yine benzer çalışmalar artarak devam edecektir. Bizler de tabi gerek teorik bilgilerle gerekse de pratik çalışmalarla sizlere çalışmalarınıza destek olmak isteriz. Sizleri de gerek fakültede gerekse de üniversitemizdeki etkinliklere davet ederek katılımınızı her zaman beklediğimizi söylemek isteriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren ve heyete teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Her zaman birlik beraberlik içerisinde üniversite, belediye iş birliği içerisinde çalışmalar yaparak başarılara ulaştık. Birçok konuda paydaş olduk. Tabii ki üniversitenin Isparta'ya katkısı çok büyük” ifadelerinde bulundu. 

Üniversite şehir bütünleşmesine de dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Başarının daha üst seviyeye çıkması için mutlaka siz değerli hocalarımızdan, bilim insanlarından istifade etmemiz gerektiği inancındayız ve bugüne kadar da bu düşünceyle hayatımızı idame ettirdik. Sizlerin sayesinde ülkemiz gelişiyor. Yetiştirdiğiniz öğrencilerle Türkiye'nin ve dünyanın değişik yerlerinde Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bizim şehrimizi yukarılara taşıyorlar. Bunlar sizlerin sayesinde oluyor. Sizlere çok teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

DİĞER HABERLER