AKDENİZ'DEN YALAN HABER!

Akdeniz Gazetesi Milletvekili Recep Özel'in Isparta'da boş bulunan KYK İL Müdürlüğü kadrosuna yapılan atamayı "Akrabasıyla ilgili tasarrufu" nedeniyle durduğu haberini yayınladı. Tamamen Milletvekili Özel'i karalamak için yapılan bu haber gerçek dışı çıktı.

29 Ağustos 2015 Cumartesi 12:52

Isparta'da bir çok atama olduğu gibi kendi bilgisi dahilinde olmayan atamaları da Milletvekili Özel'e fatura etmeye başladılar. Bugün Akdeniz Gazetesi'nde yapılan haber de bunun bir örneği oldu. Tamamen deli saçması olan haberde atamanın bakan onayının ardından genel müdürde takıldığı yer alıyor.

Hiç bir bakanın yaptığı atamayı genel müdür masasında bekletebilirmi?

Ayrıca haberde Mustafa Erçevikbaş'ın Milletvekili Özel'in akrabası olduğu yer alıyor. Kamuoyunda bacanağı olarak lanse edilmeye çalışılan Erçevikbaş'ın Özelin bacanağı olmasıda mümkün değil. Çünkü Milletvekili Özel'in eşi ailesinin tek çocuğu.

Kaldı ki Mustafa Erçevikbaş İl Müdürü değil! Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından yeni çıkarılan yasaya göre vekaleten bakıyor.

İŞTE AKDENİZ'İ O GERÇEK DIŞI HABERİ!

Türkiye'de erken genel seçim ve seçim hükümeti kurulması tartışmalar yaşanırken Anadolu'da siyaset tayin, terfi ve benzeri görev değişiklikleri ile meşgul oluyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından Isparta'da da bulunan Kredi Yurtlar Kurumu II Müdürlüğü kadrosuna yapılan atama AK Parti'nin 2 milletvekili arasındaki krizi gün yüzüne çıkardı.AK Parti İsparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in talebi üzerine KYK İl Müdürlüğü'ne yapılan atama, AK Parti Milletvekili Recep Özel tarafından durduruldu. Milletvekili Ozel'in Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın onayından çıkan atamayı KYK Genel Müdürlüğü nezdinde durdurduğu iddia edildi. Kamuoyuna KYK İl Müdürü olarak atandığı açıklanan Ali Göçer'in atamasmın KYK Genel Müdürü'nün masasında beklediği öğrenildi. Milletvekili Recep Özel'in bu atamaya karşı çıktığı KYK'de Yurt Müdürü olarak görev yapan akrabası Mustafa Erçevikbaş'ın İl Müdürü olmasını istediği edinilen bilgiler arasında.

DİĞER HABERLER