AKDENİZ'İN İLK MİTİNGİ ISPARTA'DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 11 Mayıs'ta, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ise 12 Mayıs'ta Isparta'ya geliyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Isparta'ya geliş tarihi henüz netlik kazanmadı.

28 Nisan 2015 Salı 15:14

MİLLETVEKİLİ adaylarını belirleyerek sahaya inen siyasi partilerin en büyük gövde gösterisi, genel başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdikleri seçim mitinglerinin tarihleri belli olmaya başladı.Akdeniz'e ilk olarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu açılacak. Kılıçdaroğlu 30 Nisan Perşembe günü saat 13.30'da Anıtpark Cumhuriyet Meydanı'nda konuşacak.Aynı zamanda Antalya'da ilk seçim mitingini gerçekleştirecek olan CHP lideri 2 Mayıs Cumartesi günü Antalya'da olacak. Kılıçdaroğlu’nun 11 Mayıs Pazartesi günü ise Isparta'da olması bekleniyor.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu iseKılıçdaroğlu'ndan bir gün sonra, 12 Mayıs günü Akdeniz'deki ilk mitingleriniBurdur ve Isparta'da gerçekleştirecek. AKP’nin Antalya mitingi ise son günebırakıldı. 7 Haziran'dan 1 gün önce Cumartesi günü Başbakan Davutoğlu önce Antalya'da, ardından Konya'da olacak.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Antalya'daki miting tarihi belli oldu. MHP miting için 16 Mayıs Cumartesi gününü tercih etti.

DİĞER HABERLER