AKYILDIZ İFADE VERDİ

AKYILDIZ İFADE VERDİ

18 Ağustos 2016 Perşembe 16:55

SDÜ eski Rektör Yardımcısı Hüseyin Akyıldız ifadesini verdi.

Hayatında her zaman milliyetçiliği benimsemiş bir ülkücüyüm ve 78 kuşağıyım. Amcam Yusuf Akyıldız’da Milli Nizam Partisi kurucusudur ve sol örgütler tarafından şehit edilmiştir ve Devlet Bahçeli’den ders almış birisiyim. 15 Temmuz darbe girişiminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tutumunu herkes gördü. Ben Bahçeli’nin izinde giden birisi olarak nasıl böyle bir yapının izinde bulunabilirim.

Benim cemaat ve tarikatlarla hiçbir ilgim, alakam yoktur.17/25 Aralık öncesi tutumum putperest olarak bakmaktı, sonrasında da aynıdır.Posmodern sapık olan mehdileri ile ülkeyi ele geçirmek isteyen örgüte, benim gibi Türk milliyetçisi ülkücünün üyeliği olamaz. Ben resmi yerarşi harici biryerarşiyi hiçbir zaman kabul etmedim. Bu insanların hiçbiri ile telefon irtibatım yoktur. İddianamede geçen Bedri Ayhan ile sadece bir kere eski rektör Hasan İbicioğlu’nun yanında görüştüm. Bu görüşmemim haricinde ne Bedri Ayhan,ne de adı geçen şahıslarla telefon veya yüz yüze görüşmem olmamıştır.

Başkan sordu: “hiç toplantılara katıldınız mı?”

Hasan İbicioğlu’nün toplantılarına katılmayı şerefsizlik olarak gördüğüm için hiçbir toplantılarına katılmadım. Ülkemizde gün geçtikçe şizofren sayısı artmaktadır ve bu şizofrenler bizlere çeşitli iftiralar atmaktalar. Cemaate o kadar söven birisi olmama rağmen ‘nasıl rektör yardımcısı oldu’ diye sürekli dedikodumu yapmışlardır. Bu sebeple de yüce mahkemenizden beraatimi talep ediyorum.

DİĞER HABERLER