BAŞKAN ERDEĞER VE YÖNETİMİNDEN BAŞDEĞİRMEN'E ZİYARET

Isparta Lokantacılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer ve yönetimi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

04 Mayıs 2024 Cumartesi 09:52

Isparta Lokantacı, Kebapçı, Pastacı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Erdeğer ve yönetim kurulu Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Lokantacı, Kebapçı, Pastacı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile birlikte 5 yıldan buyana uyum içinde çalıştıklarını ve esnaf olarak bu uyumlu çalışmadan da çok mutlu olduklarını söyledi. Hiçbir esnafın belediyeden yana sorun yaşamadığını dile getiren Erdeğer, “Başkanımızın kendisi de ticaretle uğraştığı için esnafımıza her konuda yardımcı olmuştur. Başkanıma teşekkür ediyorum. Esnafımızın adına Allah utandırmasın, mahcup etmesin diyorum. Bizim esnafımızın, belediyemiz için yapacağı her işte her zaman gece gündüz emrinizdeyiz” dedi. 

Gerek ITSO gerekse geçen 5 yıllık belediye başkanlığı görevi süresince esnaflarla çok güzel çalışmalara imza attıklarını dile getiren ve ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Sizlerle beraber her türlü istişarelerle bu günlere geldik. İstişarelerin sonucunda da vatandaşlarımızın memnuniyeti var. Sizlerin yaptığı işlerle belediyemizin zabıta ilişkileri var. Bizler ceza yazmaktan yana değil, sağlıklı ve vatandaşlarımızın ihtiyacını en iyi şekilde görebilecek şartları ortaya koyabilecek çalışmalar yapmak amacımızdır. Sağlıklı bir şekilde üretim sağlamak için gereken çalışmaları yapıyorsunuz. Bende esnafımıza teşekkür etmek istiyorum. Bizim herhangi bir şekilde ceza yazmamıza veya yaptırımlarda bulunmamıza gerek kalmıyor. Diğer illerde televizyonlarda gördüğümüz olumsuzlukların hiçbir tanesi bizde olmaz. Çünkü sizler gerçekten insanı seven, müşteri gözüyle değil de bir vatandaş dost, kardeş gözüyle yaptığınız ticaretlerde herkes memnuniyetini belirtiyor. Öyle fahiş fiyatlar, tarihi geçmiş ürünler veya fırınlarımızda başka yerlerde gördüğümüz olumsuzluklar olmaz. Bundan dolayı sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Bizim de işimizi hafifletiyorsunuz. Bizde vatandaşımızdan şikayet almamaktan memnunuz. Vatandaş esnaf işbirliği ve birbirlerine karşı olan saygı sevgiyi gayet güzel götürüyoruz. Isparta’mız yaşanabilir illerimizden en önemlilerinden bir tanesi. Bunda sizin de çok katkınız var. Bütün esnaflarımızla şehrimize güzel hizmetler yapıyorsunuz” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER