AŞK KİTABI ÇIKARDI

AŞK KİTABI ÇIKARDI

09 Eylül 2016 Cuma 00:21

30 yaşındaki Isparta’nın Senirkent İlçesi’nden olan Sevinç Çakır, aşkı anlatan kitap çıkardı. İlk baskısı 1000 adet basılırken kısa sürede tükendi. 2. Baskı yeniden raflarda yerini aldı. Ezgi Kitapevi’nde bulunan kitap okuyanları büyülüyor.

“AŞKA YAZILANLAR” adli kitabını çıkaran Sevinç Çakır,küçüklükten bu yana hayalini kurduğunu kitap çıkarmanın heyecanını yaşıyor.

Çakır yaptığı açıklamada ise;”Yazma tutkum küçüklükten başladı diyebilirim. Babamdan geçen bir gen sanıyorum :) zira babamda şiir yazardı. Lise ve ünüversite hayatim boyunca hayalimdi, bir gün kitap cikartmak.Ve ne mutlu ki bu hayalimde gerçekleşti. Ama tabiki Azim ve çabayla. Değilse işler hiç kolay değil. İçine girmeden anlayamıyor insan. Aşka yazılanlar ilk kitabım deneme diye geçiyor kriteri sayfa sayısından dolayı ancak bana göre roman. Çünkü hikayesi var. İlk Baskı 1000 adet kısa bir süre içinde tükendi geri dönüşler şükürler olsun çok çok iyi . Vee geçen hafta 2.baskimizla yeniden raflarda yerimizi aldık  Ne mutlu bize. Yayınevim ugur tuna yayınları.  Bu kitapta aşkı okuyacaksınız. Kendinizden parçalar bulacaksınız acıyı özlemi enderinlerinde hissedecek kalbiniz. Bu kitap size aşkı ve sevgiyi yeniden sorgulatacak diyebilirim.

 

DİĞER HABERLER