ATATÜRK REDDEDERDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün grup toplantısında Ensar Vakfı ile ilgili olduğu iddia edilen çocuk tacizi olayı hakkında sarf ettiği, “Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor. Bu yurtlara kim izin veriyor arkadaşlar...” şeklindeki sözlerine Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun bir paylaşım yaparak çok sert bir dille cevap verdi.

05 Nisan 2016 Salı 21:55

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu kamuoyunun tartıştığı çocuk tacizi olaylarıyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

 “AİLE BAKANI BİRİLERİNİN ÖNÜNE YATMIŞ DURUMDA”

Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor. Bu yurtlara kim izin veriyor arkadaşlar... Biz izin vermedik diyorlar koro halinde. Siz izin vermediyseniz bunlar nasıl açılıyor? diye konuşmuştu.

ZABUN ÇOK SERT BİR PAYLAŞIMDA BULUNDU

Ak Parti il Başkanı Osman Zabun, Kemal  Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek işte Facebokk hesabından bu paylaşımda bulundu. Zabun paylaşımında ise: ‘Atatürk, günün birinde CHP’nin başına Kılıçdaroğlu kadar seviyesiz, haysiyet yoksunu bir düşüğün geleceğini tahmin etseydi matematik öğretmenine kibarca teşekkür eder ve Kemal adını almayı reddederdi’ paylaşımında bulundu.

DİĞER HABERLER