AYŞE USTA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLUYOR

Ayşe Usta Milletvekili Aday Adayı oluyor

14 Mart 2023 Salı 13:04

İş Kadını Ayşe Usta, AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

7 Haziran 2015 genel seçimlerinde AK Parti'den Milletvekili Adayı olan ancak seçilemeyen Ayşe Usta, yeniden Milletvekili Aday Adayı oldu. Isparta'nın yakından tanıdığı isim olan Ayşe Usta'nın önümüzdeki günlerde Milletvekili Aday Adaylığını resmen açıklaması bekleniyor.

AYŞE USTA KİMDİR?

     1972 Ankara doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Ankara’da tamamladım. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunuyum. Üç çocuk annesiyim.

     1992 yılında başladığım çalışma hayatıma,2003 yılında kendi işletmemi kurarak devam ettim. Ankara merkezli işletmemizde iç mimari, mimari, tasarım uygulama ve mobilya üretimi yapmaktayım. Ülkemizin tamamına ve Dünya’nın birçok ülkesine tasarım ve uygulama çözümleri ile hizmet vermekteyiz.

     Bünyemizde çalışan 50’ye yakın arkadaşımla, kuruluşundan bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla elde ettiğimiz başarılar, Türkiye’de kadınların iş gücüne tutunması, ekonomiye katkı sağlaması, sosyal hayatta güçlendirilmesi, girişimciliği ve gücü konusunda rol modellik teşkil etmektedir.

     Siyasi hayatıma,2001 tarihinden bu yana AK Parti bünyesinde başladım.26 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleştirilen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 3.Olağan Büyük Kongresinde MKYK üyeliğine seçildim. Kadın Kolları MKYK üyesi olarak Genel Merkezin onayı ile Ekonomi Komisyonu Başkan Yardımcısı olarak görev aldım.2015 yılında AK Parti Isparta Milletvekili Adayı olarak siyasi çalışmalarıma devam ettim.

DİĞER HABERLER